valla artık itopya görmekten bıktım şu insanlara yardımcı olsalar keşkeİtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.
Değişim raporu gönderdim maile 5 gündür yok cevap yazmıyorlar.
Böyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama ?İtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.
Thh ye başvur ve şikayetvar a yazİtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.
yapıyorlar kankaBöyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum ama ?
adamların işi yogun su firmaya suc atmaktan ne zaman vazgecceksiniz acaba.İtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.
yazdım kaç günde dönüş yapılır ordanThh ye başvur ve şikayetvar a yaz
Aynen kanka yoğunlar o yüzden telefonu suratıma kapattıadamların işi yogun su firmaya suc atmaktan ne zaman vazgecceksiniz acaba.
Bir firmanın işinin fazla olması onun rezil bir müşteri hizmeti, rezil bir kargo servisi, umursamazlık yapabileceği anlamına gelmez, mesela GameGaraj'da canlı destek çok iyi, kargo 2-3 günde geliyor ve en önemlisi şikayetlerinizi dinliyorlar ve cidden yardımcı oluyorlar. Kusura bakma ama senin yaptığın sadece fanboylukadamların işi yogun su firmaya suc atmaktan ne zaman vazgecceksiniz acaba.