İtopya önce kapattı,sonrada kara listeye aldı!

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Reaksiyon skoru
29,571
İtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.

Değişim raporu gönderdim maile 5 gündür yok cevap yazmıyorlar.

İtopya yı aradım. Kapattı. Sonra bi daha aradım birinci sıra dedi sonrada yeni bir müziğe geçti ve anladım ki numaram yasaklı.

valla artık itopya görmekten bıktım şu insanlara yardımcı olsalar keşke

Şikayetini Şikayetvar'a yazmalısın ben yazdığımda ilgilenmişlerdi senin şikayetinle ilgilenirler mi bilmiyorum

Thh ye başvur ve şikayetvar a yaz

adamların işi yogun su firmaya suc atmaktan ne zaman vazgecceksiniz acaba.

başka bir numarada ara ilk önce bi 10 15 saniye normal konuş sonra sorun hakkında bu gün geri dönüş sağmazlarsa thh ya başvuracağını söyle bence yaparlar

adamların işi yogun su firmaya suc atmaktan ne zaman vazgecceksiniz acaba.
Bir firmanın işinin fazla olması onun rezil bir müşteri hizmeti, rezil bir kargo servisi, umursamazlık yapabileceği anlamına gelmez, mesela GameGaraj'da canlı destek çok iyi, kargo 2-3 günde geliyor ve en önemlisi şikayetlerinizi dinliyorlar ve cidden yardımcı oluyorlar. Kusura bakma ama senin yaptığın sadece fanboyluk

edit: Gülme emojisi atacağınız yere cevap verin

vallaha ben gamegarajdan cuma günü sabah sipariş verdim 1 saat sonra kargoya verdiler pazartesi ise öğlen elime ulaştı her şeyiyle hiç bir sorunu yok

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,949
Üyeler
192,573
Son üye
İbrahimay38
Geri