İtopya Outlet Hakkında

Kafami karistirdiniz okul çıkışı gitmeye çalışcam yazarim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Haritalar sakat mi metroya araçla gitmemi söylüyor aracim olsa toplu tasima ile mi giderim ne sacma is bu 1 saat uol olsa gidis gelis 2 saat 1 saatte orada takilsam 3 saat hicbirsey almayacagim icin degmez gibi geldi
Yazık etme gününe boşver

Sanki şu standa koyulanları veriyorlar gibi geldi ama yinede alınır

Arkadaşlar bence en iyisi gidip görmek test etmek olacaktır burdan bence bir şey söyleyemeyiz.

Outlet magaza neresi ki

ayın ürünlerinden gk200 aldım iki tane biri sağlam geldi biri ise bayağı bayağı ayıplı mal olarak geldi. Klavye fabrika çıkışlı yamuk, düz zeminde ya sol üst köşesi havada kalıyor yada sağ alt köşesi havada kalıyor ve bilek desteği ise sanki anahtarla boya çıkıyor mu çıkmıyor mu diye test etmişler. Herkesle aynı parayı ödeyip de ayıplı mal almak ve ayın 17 sinden beri mağduriyet yaşamak... Şikayet var a konu açtım oradan ulaştılar, aradılar gönderin dediler gönderim teknik servis 21 iş günü sürüyormuş vesaire hem yaşadığım olayı anlattım hem de bazen ufak tefek çiziklerden daha büyük problemler olabiliyor outlet kısmında ilk İtopya deneyimimde bunu yaşamasaydım iyiydi.

Arkadaşlar ben monitör almak için itopya Mağaza Stoklarını Görüntüle diye link var ordan outlette ürünler çok ucuza İstanbulda tanıdık var sordurdum orası bir depoymuş sizce ordan monitör alınır mı benim alacağım monitör GIGABYTE 27 M27Q Fiyatı ise 8.968,00 ama outlette 3.811,40tl forumda bu tarz hiç konu açılmamış yardımcı olursanız sevinirim

Alıntıyı görüntüle
Ben bugün gittim bu monitörü sordum 3 4 stok varmış. Ölü pikselli imiş artık neresi ölü bilemem. Başka ürünler iş görmez monitör almaya gidecekseniz gidebilirsiniz. Kasa ve monitör alınabilir. Ses sistemi var bass çalışmıyor diye 224tl.

Ben bugün gittim bu monitörü sordum 3 4 stok varmış. Ölü pikselli imiş artık neresi ölü bilemem. Başka ürünler iş görmez monitör almaya gidecekseniz gidebilirsiniz. Kasa ve monitör alınabilir. Ses sistemi var bass çalışmıyor diye 224tl.
Garanti oluyor mu peki bu ürünlerde, sonuçta faturalı ürün.

Garanti oluyor mu peki bu ürünlerde, sonuçta faturalı ürün.
Ürünlerin bazıları garantiye gitmiş o yüzden onların garanti başlangıcı farklı olabiliyor ama monitörlerde aldığın gün başlıyor normal garantisi. 2. El garantisi bitmiş ürünler de olabiliyor. Oradakiler yardımcı olurlar selamımı da söyleyin gidince 😅

Ürünlerin bazıları garantiye gitmiş o yüzden onların garanti başlangıcı farklı olabiliyor ama monitörlerde aldığın gün başlıyor normal garantisi. 2. El garantisi bitmiş ürünler de olabiliyor. Oradakiler yardımcı olurlar selamımı da söyleyin gidince 😅
Eyvallah, yarın kasa bakmaya gideceğim. İnşallah gittiğime değecektir kasa

hocam biraz şans işi vallahi bazen sıfıra yakın ürünler oluyor. bazen 2. elden beter ürünler oluyor. böyle ucuz ürünler 1 günde satılıyor. eğer bir kaç gün bekliyorsa bil ki onda bi iş vardır. ama şans işi tabii
İade ediliyormu yani mesela geldi ben beğenmedim iade edebiliyormuyum

Nerede bu depo

IMG_20221031_175716.jpg

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,541
Üyeler
187,696