TeknoPiyon
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
monitör alan oldu mu ona göre gidip alcam pazartesi
Ben aldım önceden ölü pikseli vardır. Duruma göre servise gitmiş olabilir veya garantisi bitmiş olabilirmonitör alan oldu mu ona göre gidip alcam pazartesi
Ghosting olabilir, ips glow olabilir.Outlet monitörlerde ölü piksel dışında ne sorun olabilir ki acaba
Valla ayağı falan da olmayabiliyor da %99u ölü pikselliOutlet monitörlerde ölü piksel dışında ne sorun olabilir ki acaba
Aynen bi de 3 veya 5 ölü pikselde iade aldıklarını düşünürsek sıkıntı. Orada kontrol ettiriyorlar mı pekiValla ayağı falan da olmayabiliyor da %99u ölü pikselli
kartal'da itopya mı varmış kaç senedir oturuyorum görmedimArkadaşlar merhabalar,
Kendi yapmış olduğum siteyi önermek istiyorum. Herhangi bir para vs kazanmıyorum buradan zaten reklam vs de yok. Tüm ürünleri tek sayfada görebilirsiniz. Ben arada açıp güncelliyorum son güncellenme tarihini de görebilirsiniz.
Site: https://firsatgamingx.vercel.app
İtopyanın outlet mağazası Kartal'da bulunuyor. Google mapsden görebilirsiniz.
Not: Bu sitedeki fiyatlar doğru olan. İtopyada göreceğiniz fiyatlar farklı olabilir. Mağazalar seceneğinde outlette parantez içinde yazan fiyat doğru
Not2: Siteyi manuel güncelliyorum o yüzden bazen uzun süreler güncellenmeyebilir haberiniz olsun
birsey dicem outlet mağazasi ne demek oluyor defolu urun gibi bir şey mi?İtopyanın outlet mağazası olduğunu bilmiyordum. Paylaşımınız için teşekkürler. Yer imlerine ekledim. Ara sıra bakacağım.
Aynen hocamkartal'da itopya mı varmış kaç senedir oturuyorum görmedim
Mesaj otomatik birleştirildi:
birsey dicem outlet mağazasi ne demek oluyor defolu urun gibi bir şey mi?
evetAynen bi de 3 veya 5 ölü pikselde iade aldıklarını düşünürsek sıkıntı. Orada kontrol ettiriyorlar mı peki
Valla gidip görmen lazım hepsi iyi değilbazı ürünlerin fiyatı çok iyiymiş kargoyla gönderseler alabileceğim ürünler vardı
Ben yazmıştım kasalar çok kötü durumda sadece monitör vs almaya gidilir diye :/ben gittim baktım içeride 2 dakika durmamışımdır kasalar çok kötü durumda