Neler Yeni

İtopya para iadesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
İtopyada sipariş iptali verdim, onaylandı yazıyor şu anlık ama maille bilgilendirme gelmedi. 2 gündür de para iade edilmedi. Ziraat bu işleri çabuk yapıyor normalde.Ne yapmam gerek

weiwuer

80+ Bronze
Ziraat yapiyor da onlar yapmiyor. 3 ya da 7 is gunu icerisinde gecer, cogunlugu da cuma gunleri iadeyi yapiyor pazartesi-sali-carsamba hesaba gcee

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayın 20 sinde iptal ettim, 4 gün geçti. İtopya müşteri hizmetlerini aradım dedi iptalinizi aldık ve bankada bu iş artık. Bir sorun çıkmaz değil mi, itopyadan ilk defa sipariş veriyorum. Banka ile görüştüm dedi sistemde bir iade gözükmüyor, 7 gün koşulu var zaten.Bankkartta harcama kredisine başvurun dedi ama ona gerek kalmayacağını düşünüyorum sonuçta güvenilir bir site

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
İtopyada sipariş iptali verdim, onaylandı yazıyor şu anlık ama maille bilgilendirme gelmedi. 2 gündür de para iade edilmedi. Ziraat bu işleri çabuk yapıyor normalde.Ne yapmam gerek
Dostum zaten itopyadan bir şey alıp iptal etmek hata. Neyse sağlık olsun. Şu anda pandemi de olduğumuzdan dolayı gecikir. Ama onlar da İnce Hesap gibi geç yapıyor geri ödemeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayın 20 sinde iptal ettim, 4 gün geçti. İtopya müşteri hizmetlerini aradım dedi iptalinizi aldık ve bankada bu iş artık. Bir sorun çıkmaz değil mi, itopyadan ilk defa sipariş veriyorum. Banka ile görüştüm dedi sistemde bir iade gözükmüyor, 7 gün koşulu var zaten.Bankkartta harcama kredisine başvurun dedi ama ona gerek kalmayacağını düşünüyorum sonuçta güvenilir bir site
İptalini almışlarsa gelir 3-4 güne diye tahmin ediyorum hatta 6-7 gün fln.

Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Bager Altındağ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum zaten itopyadan bir şey alıp iptal etmek hata. Neyse sağlık olsun. Şu anda pandemi de olduğumuzdan dolayı gecikir. Ama onlar da İnce Hesap gibi geç yapıyor geri ödemeyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İptalini almışlarsa gelir 3-4 güne diye tahmin ediyorum hatta 6-7 gün fln.
Şuna takıldım dediler iptaliniz onaylandı ve gerisi artık bankada. Bankayı aradım demin dedi şu an da iade gözükmüyor ama bu süreç 7 gün sürüyor. Benim 4 oldu, tek çekim yaptığım için başka bir şeyde alamıyorum. Ne diyorsun 7 günde sorunsuz bir şekilde hallolur mu?

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
7 "iş" günü içerisinde hesabınıza yansır ortalama.

Top Bottom