itopya ile ilgili sorum var

Reaksiyon skoru
10
Perşembe günü sabah 9da hazır sistem aldım ssd 500 gb dı 1 tb yapıp aldım
havale ile sabah 9da verdim akşam 5 civarlarında gönderdim 1 2 saat içinde onaylandı diye mail gelmedi ama itopya sitesinden siparişlerim kısmında onaylandı kısmı geçmiş sipariş hazırlanıyor diyor bu hazırlanma ne kadar sürer hafta sonu hazırlama yapıyorlarmı ilk defa sipariş verdim ondan soruyorum ne zaman gelir sistem elime?

havale ile sabah 9da verdim akşam 5 civarlarında gönderdim 1 2 saat içinde onaylandı diye mail gelmedi ama itopya sitesinden siparişlerim kısmında onaylandı kısmı geçmiş sipariş hazırlanıyor diyor bu hazırlanma ne kadar sürer hafta sonu hazırlama yapıyorlarmı ilk defa sipariş verdim ondan soruyorum ne zaman gelir sistem elime?
Ben gamegaraj dan aldım 3 günde hazırlandı testleri yapıldı elime ulaştı

1 hafta içinde gelir büyük ihtimal

1 hafta koy üstüne işte.

mail vs. gelmedi onaylandığına dair ama sitede hazırlanıyor diyor sorun çıkmaz demi
hocam galiba trendyol hepsiburada gibi siteler harici bir siteden ilk siparişiniz endişelenmeyin itopya güvenebileceğiniz firmaların başında gelir bir sıkıntı çıkarsada ilgileniyorlar zaten

hocam galiba trendyol hepsiburada gibi siteler harici bir siteden ilk siparişiniz endişelenmeyin itopya güvenebileceğiniz firmaların başında gelir bir sıkıntı çıkarsada ilgileniyorlar zaten
Hocam ilk defa internetten kendim bişey sipariş ediyorum hepsi burada vs sitelerden ben linki ve parayı ablama atıyordum o alıyordu ondan endişeliyim

Bu firma hakkında şikayet dolu. Google yorumlarını ve şikayetvarı okumanızı tavsiye ederim.

Bu firma hakkında şikayet dolu. Google yorumlarını ve şikayetvarı okumanızı tavsiye ederim.
Adamın içine kurt düşürme usta. Telefon ederek müşteri temsilcisinden bilgi alaraj endişesini giderebilir

Valla bende itopya üzerinden monitör ve hazır sistem aldım. Mönitör için ölü piksel vs çıktığı söyleniyordu ama bende çıkmadı. Sorun yaşamadım şahsen ben tavsiye ederim.

Adamın içine kurt düşürme usta. Telefon ederek müşteri temsilcisinden bilgi alaraj endişesini giderebilir
Şu cevabından sonra bende rahatladım. Hemen sipariş veriyorum.

İçine kurt düşmesin. Ben aldım 2-3 güne kargoladılar, bi problemde yaşamadım.

Ha insanlık hali bir sıkıntı olursa, telefonda medenice anlatırsan derdini çözerler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,308
Üyeler
195,595
Son üye
Emre Bostancı
Geri