Arayıp ne zaman gelir diye sorabilirsiniz. Birde size tavsiyem sisteminiz hangi kargo firmasına verildi ise arayıp kargo şubesinden teslim almak istediğinizi belirtin. Şubede açıp kontrol edin kırık, çizik vs. varmı diye. Varsa direkt görevliye tutanak tutturun.Ben de ilk defa internet üzerinden aldım. Cuma günü öğlen sularında sipariş verdim mailide geldi "Siparişiniz onaylandı" diye. Şu an hazırlanıyor biraz endişeliyim aramalı mıyım? ne zaman gelir diye yoksa daha mı farklı bir şey desem bilemedim.
çok üşenirim ben ya arkadaşıma gelmişti ben falan kurmuştum temizdi sağlamdı ondan biraz güvendim diyebilirim yaArayıp ne zaman gelir diye sorabilirsiniz. Birde size tavsiyem sisteminiz hangi kargo firmasına verildi ise arayıp kargo şubesinden teslim almak istediğinizi belirtin. Şubede açıp kontrol edin kırık, çizik vs. varmı diye. Varsa direkt görevliye tutanak tutturun.
O zaman kargoyu açarken videoya çekerek açın. Kırık falan olursa, sizden kaynaklı olmadığının kanıtı olur en azından.çok üşenirim ben ya arkadaşıma gelmişti ben falan kurmuştum temizdi sağlamdı ondan biraz güvendim diyebilirim ya
aynen öyle ben de öyle düşünmüştüm teşekkür ederimO zaman kargoyu açarken videoya çekerek açın. Kırık falan olursa, sizden kaynaklı olmadığının kanıtı olur en azından.