Neler Yeni

İtopya pc 2 hafta da bir bozuluyor.

kesut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Temel
Elektrik tesisatı hakkında bilgim yok 1.5 yıldır oturuyoruz. Evde daha önce bi kere davlumbazın ışığı patladı komple binada elektrikler gitti ama binanın elektrik şarteli mi ne var onu açtık

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Elektrik tesisatı hakkında bilgim yok 1.5 yıldır oturuyoruz. Evde daha önce bi kere davlumbazın ışığı patladı komple binada elektrikler gitti ama binanın elektrik şarteli mi ne var onu açtık
Şimdi şöyle bir durum var kardeşim psu da bir sorun varsa bilgisayar kendini kapatabilir veya yeniden başlatabilir. Bunun sebebi psu bozuk olabilir veya kasaya gelen voltaj dalgalı olabilir buda evin tesisatı ile alakalı bir durumdur. Çok sık görülmese de psu da oluşan voltaj problemleri ekran kartının yanmasına sebep olabilir. O yüzden bilgisayarın geldiğinde şu an kullandığın prizi değiştimeni tavsiye ediyorum hatta direk odayı değiştir. Aynı durumu yaşadım çünkü ev eğer eski bir ev ise tesisat sıkıntısı yalnızca bir odada bile olabilir. Ben evin iki odasında sıkıntı yaşadım geri kalan hiçbir yerde sıkıntı yok yalnızca iki odaya gelen voltajda problem vardı. O yüzden sorun gerçekten voltaj olabilir.

kesut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yiğit Temel
Şimdi şöyle bir durum var kardeşim psu da bir sorun varsa bilgisayar kendini kapatabilir veya yeniden başlatabilir. Bunun sebebi psu bozuk olabilir veya kasaya gelen voltaj dalgalı olabilir buda evin tesisatı ile alakalı bir durumdur. Çok sık görülmese de psu da oluşan voltaj problemleri ekran kartının yanmasına sebep olabilir. O yüzden bilgisayarın geldiğinde şu an kullandığın prizi değiştimeni tavsiye ediyorum hatta direk odayı değiştir. Aynı durumu yaşadım çünkü ev eğer eski bir ev ise tesisat sıkıntısı yalnızca bir odada bile olabilir. Ben evin iki odasında sıkıntı yaşadım geri kalan hiçbir yerde sıkıntı yok yalnızca iki odaya gelen voltajda problem vardı. O yüzden sorun gerçekten voltaj olabilir.
Anladım ama ben akım korumalı uzatma kablosu kullanıyorum fazla akım gelirse kapatması gerekmiyor mu?

Aeden

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
mustafa özdemir
Şimdi şöyle bir durum var kardeşim psu da bir sorun varsa bilgisayar kendini kapabilir veya yeniden başlatabilir. Bunun sebebi psu bozuk olabilir veya kasaya gelen voltaj dalgalı olabilir buda evin tesisatı ile alakalı bir durumdur. Çok sık görülmese de psu da oluşan voltaj problemleri ekran kartının yanmasına sebep olabilir. O yüzden bilgisayarın geldiğinde şu an kullandığın prizi değiştimeni tavsiye ediyorum direk odayı değişştir. Aynı durumu yaşadım çünkü ev eğer eski bir ev ise tesisat sıkıntısı yalnızca bir odada bile olabilir. Ben evin iki odasında sıkıntı yaşadım geri kalan hiçbir yerde sıkıntı yok yalnızca iki odaya gelen voltajda problem vardı. O yüzden sorun gerçekten voltaj olabilir.

Anladım ama ben akım korumalı uzatma kablosu kullanıyorum fazla akım gelirse kapatması gerekmiyor mu?
Evet akım korumalı kullanıyorsan yüksek akıma engel olur. Direk psu ile alakalı bir şey de olabilir kardeşim çünkü ekran karının yanması ilginç bir durum yani

Top Bottom