Neler Yeni

İtopya RAMler bozuk çıktı!!!

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
İtopya’dan RAM sorunu yaşayan 500. kişi olabilirsin. Sayının bu kadar yüksek olmasının satış adetleri ya da ülke geneli satış oranları ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten her şeyi toptan alıyorlar, bu elektronik parçaları üreten adamlar bazı serilerde sorun olduğunu bilmiyor mu. Tabii ki de biliyor. O seri numaralı ürünleri belki bazı markalara daha ucuza satıyor olabilirler. Onlar da sana bana “Ucuz sistem kaçırmayın!” olarak geri dönüyor. Onlar da biliyor burası Türkiye bazı şeyleri insanlar hızlı karar vererek ya da iyice düşünmeden karar vermek zorunda kaldığını.
Aynen bu şekilde olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam...

Logithx

80+ Bronze
Teknoloji şans işi diyen arkadaşlar var bu diğer firmalarda da çıkar diyen kişilerde var doğru söylüyorlar ama hiç biri itopya gibi iade işlemi olsun para iadesi olsun uzatmıyor hemen hallediyor pc siparişi veriyorsun arıyolar şu parça yok bu olsun mu kargodan kasa gelir dağılmış halde bizim konuştuğumuz olay bunlar her firmada olabilir ama sonrası önemli vatan'dan al hepsiburada'dan al en azından sorun olduğu zaman iadesi değişimiydi uğraştırmıyorlar..

Marcisco

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Ulaşcan Arslan
İşte bu yüzden kendi bilgisayarımı parça parça kendim topluyorum.

louis bloom

80+ Silver
Teknoloji şans işi diyen arkadaşlar var bu diğer firmalarda da çıkar diyen kişilerde var doğru söylüyorlar ama hiç biri itopya gibi iade işlemi olsun para iadesi olsun uzatmıyor hemen hallediyor pc siparişi veriyorsun arıyolar şu parça yok bu olsun mu kargodan kasa gelir dağılmış halde bizim konuştuğumuz olay bunlar her firmada olabilir ama sonrası önemli vatan'dan al hepsiburada'dan al en azından sorun olduğu zaman iadesi değişimiydi uğraştırmıyorlar..
insallah yarin iadesi olur bu cuma aldim ramleri

YunusOZ

80+ Bronze
arkadaş bu itopyanin ramleri niye hep bozuk çıkıyor? bu DA nin sistemlerde de bozuk çıktı bi cok ram. sistemi 2 aydir ram yok diye kullanamiyordum ramleri aldim simdide bozuk cikti kafayi yiyeceğim. İade alirlar mi veya degisim nasil hallediliyor bilen yardimci olabilir mi ? 13000 HATA çıktı:D sinirden kafayi yiyeceğim

memtest86 :
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrica bana samsung b die cip dediler hynix çıktı abi bu itopyadan bir daha alışveriş yaparsam namert olayım ahlaksiz saticilar
İnternetten mi aldınzı?

louis bloom

80+ Silver
basta çip samaung b die dediler hynix cikti demistim şimdide cl 14 ram cl16 çıktı iade ettikten sonra daha itopyadan bir sey alanin

@bana beko derler

başlığı dolandirildim diye değişirsem uyari yer miyim

Ekler

• 29692382-0DC1-4968-BF0C-02E509F03BD6.jpeg
    29692382-0DC1-4968-BF0C-02E509F03BD6.jpeg
    306.9 KB · Hit: 35

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
basta çip samaung b die dediler hynix cikti demistim şimdide cl 14 ram cl16 çıktı iade ettikten sonra daha itopyadan bir sey alanin

@bana beko derler

başlığı dolandirildim diye değişirsem uyari yer miyim
Bence itopyaya yaz once 3600-14 yerine 3600-16 yollamis olabilirler ilk once o durumu soyle

louis bloom

80+ Silver
Bence itopyaya yaz once 3600-14 yerine 3600-16 yollamis olabilirler ilk once o durumu soyle
yok ben direkt magazasindan aldim yarin sabah ankara magazasina gidip aninda iade isteyecegim ahlaksizgin ust segment boyutu bu neye eyvallah diyecegimi şaşırdım ya

yok ben direkt magazasindan aldim yarin sabah ankara magazasina gidip aninda iade isteyecegim ahlaksizgin ust segment boyutu bu neye eyvallah diyecegimi şaşırdım ya
sabah 8 de aciliyormus 8 de kapisinda olurum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2

sabah 8 de aciliyormus 8 de kapisinda olurum
oha magazadan aldin ve 3600-14 yerine 3600-16 mi verdiler

Top Bottom