Neler Yeni

İtopya RAMler bozuk çıktı!!!

louis bloom

80+ Silver
İade isteyin. G.skill yerine ballistix tercih ederdim ben. bence öyle yapın. tabi kendi bileceğiniz iş.
hocam sifiriyla degisirse daha iyi olur benim icin bu ayni model ile. ama biktim gercekten sakasiz ben bu sistemi toplamay 4 ay once basladim son 2 aydir ramle ugrasiyorum bi normal bi bilgisayar gibi kullanmaya baslayamadim. bas agrisindan baska bir sey olmadi bana sistem toplamak

draxler

80+
hocam sifiriyla degisirse daha iyi olur benim icin bu ayni model ile. ama biktim gercekten sakasiz ben bu sistemi toplamay 4 ay once basladim son 2 aydir ramle ugrasiyorum bi normal bi bilgisayar gibi kullanmaya baslayamadim. bas agrisindan baska bir sey olmadi bana sistem toplamak
hocam olurda iade alırsanız amazondan verin ramleri koşulsuz iade alıyorlar ufak bir bilgi

louis bloom

80+ Silver
hocam olurda iade alırsanız amazondan verin ramleri koşulsuz iade alıyorlar ufak bir bilgi
hocam bir sey daha soracagim ramlerin bozuk cikmasi ve bana oradaki benle ilgilenen saticinin samsung b die cip deyip hynix cikmasi vb. ayipli urun iadesine mi giriyor ?

descardes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Buğra parlak
arkadaş bu itopyanin ramleri niye hep bozuk çıkıyor? bu DA nin sistemlerde de bozuk çıktı bi cok ram. sistemi 2 aydir ram yok diye kullanamiyordum ramleri aldim simdide bozuk cikti kafayi yiyeceğim. İade alirlar mi veya degisim nasil hallediliyor bilen yardimci olabilir mi ? 13000 HATA çıktı:D sinirden kafayi yiyeceğim

memtest86 :
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ayrica bana samsung b die cip dediler hynix çıktı abi bu itopyadan bir daha alışveriş yaparsam namert olayım ahlaksiz saticilar
Usta nasıl anlıcam bende bı ram var bozuk olduğunu

draxler

80+
hocam bir sey daha soracagim ramlerin bozuk cikmasi ve bana oradaki benle ilgilenen saticinin samsung b die cip deyip hynix cikmasi vb. ayipli urun iadesine mi giriyor ?
valla emin değilim ama eğer bu durumu kanıtlayacak belge veya fatura tarzı bir şey varsa ayıplı mal olur bence

louis bloom

80+ Silver
Usta nasıl anlıcam bende bı ram var bozuk olduğunu
memtest86 yi indir usb ye kur biostan usb ni en uste sec yani sistemi usb de baslatacaksin ardindan yeniden baslat direkt memtest86 kendini baslatiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

valla emin değilim ama eğer bu durumu kanıtlayacak belge veya fatura tarzı bir şey varsa ayıplı mal olur bence
anladim hocam neyse saglik olsun artik ya diyecek baska bir sey yok yarin gidip urunleri teslim edecegim itopya ankara magazasina

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
822
İsim
ibrahim can
hepsiburada adamdır

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
memtest bazen yanlış gösterebiliyor, özellikle son zamanlarda. bios vb kaynakli problemlerden de hata görünebiliyor sistemde, bios güncel değilse güncelle. herhangi bir mavi ekran vs veya donma alıyor musun bu arada?

samsung b-die belediyenin dagittigi bir çip değil bu arada, öyle garanti vermeleri efsanevi(!) bir hamle. :D xpg veya kingston ram vs aldiysan genelde hynix çıkar.
xpglerden hynix cikmiyo ki agirlikli olarak samsung c die, micron e die d9wfl veya micron e die d9zfw cikiyor

SmhDiff!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Semih Hatipoğlu
İtopya balonu son iki seferdir ramlerden dolayı patlıyor ucuza mı aldılar naptılar acaba ramlerı :D Şaka bi yana iadesini iste hemen benim sistemdeki ramler de bozuk çıkmıştı gonderdim test yaptılar bozuk oldugu kararlaştırılınca yenisiyle değiştirdiler

KnightDavion

80+ Bronze
İtopya’dan RAM sorunu yaşayan 500. kişi olabilirsin. Sayının bu kadar yüksek olmasının satış adetleri ya da ülke geneli satış oranları ile ilgili olduğunu sanmıyorum. Zaten her şeyi toptan alıyorlar, bu elektronik parçaları üreten adamlar bazı serilerde sorun olduğunu bilmiyor mu. Tabii ki de biliyor. O seri numaralı ürünleri belki bazı markalara daha ucuza satıyor olabilirler. Onlar da sana bana “Ucuz sistem kaçırmayın!” olarak geri dönüyor. Onlar da biliyor burası Türkiye bazı şeyleri insanlar hızlı karar vererek ya da iyice düşünmeden karar vermek zorunda kaldığını.

Top Bottom