Neler Yeni

İtopya RAMler bozuk çıktı!!!

louis bloom

80+ Silver

theali

80+ Bronze
Tanınan kişilere para yedirip adlarını duyurmasalar çoğu 5 para etmez firmalar zaten.
İmkanları olduğu için reklamı da iyi yaptıkları için ve herkes 1 kere meraktan alsa zaten 2.satış'a ihtiyacı olmayacağı için de böyle sorumsuzlukları rahatlıkla yapabiliyorlar.
Uzun lafın kısası mağazaya gidin iade edin ve paranızı alıp başka yerden alın.
İtopya'dan almaya mecbur musunuz ?
Ben indirim dışında İtopya'dan alışveriş yapmıyorum.
Haklılık payınız var.

louis bloom

80+ Silver
abi bu nasil is ben anlamiyorum yarin iade alinmazsa ne olacak bi de davayla mi ugrasacagiz simdi

theali

80+ Bronze
abi bu nasil is ben anlamiyorum yarin iade alinmazsa ne olacak bi de davayla mi ugrasacagiz simdi
Dava değilde alırlar diye düşünüyorum almazlarsa Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruluyordu yanlış bilmiyorsam.

louis bloom

80+ Silver

KnightDavion

80+ Bronze
yok ben direkt magazasindan aldim yarin sabah ankara magazasina gidip aninda iade isteyecegim ahlaksizgin ust segment boyutu bu neye eyvallah diyecegimi şaşırdım ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

sabah 8 de aciliyormus 8 de kapisinda olurum

Garantiye gondericez, incelenecek derlerse minimum 2 ay sürer haberin olsun. Kabul etme.

louis bloom

80+ Silver
iade edemezsem yarin 9eyik de story atip insanlara ne olduklarini gosterecez mecburen

louis bloom

80+ Silver
arkadaşlar heyecan yaptim uyuyamadim iade olur mu sizce :')))

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,352
İsim
Selim
2 tane Deathadder V2 almıştım birinin tekerleği bozuktu gönderdim sorun yok dediler. Şimdi mouse kendi kendine valorantta tekli silaha geçmeye başladı🤡 Adama sıkarken bir anda elime tabanca geliyor. THH'ye başvurdum kendileri uğraşsın. En az 2 hafta sürüyor itopyaya gidip incelenmesi. Sözde 14 gün içinde iade değişim oluyordu bariz belli olan sorun için servisle uğraşıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
nickname
Tanınan kişilere para yedirip adlarını duyurmasalar çoğu 5 para etmez firmalar zaten.
İmkanları olduğu için reklamı da iyi yaptıkları için ve herkes 1 kere meraktan alsa zaten 2.satış'a ihtiyacı olmayacağı için de böyle sorumsuzlukları rahatlıkla yapabiliyorlar.
Uzun lafın kısası mağazaya gidin iade edin ve paranızı alıp başka yerden alın.
İtopya'dan almaya mecbur musunuz ?
Çok haklısın

louis bloom

80+ Silver
2 tane Deathadder V2 almıştım birinin tekerleği bozuktu gönderdim sorun yok dediler. Şimdi mouse kendi kendine valorantta tekli silaha geçmeye başladı🤡 Adama sıkarken bir anda elime tabanca geliyor. THH'ye başvurdum kendileri uğraşsın. En az 2 hafta sürüyor itopyaya gidip incelenmesi. Sözde 14 gün içinde iade değişim oluyordu bariz belli olan sorun için servisle uğraşıyorum.
yarin direkt magazada yuzyuze konusacagim ins sorun yaratmazlar

Hefn

80+
Kesinlike git.
İade edicem deyip iadeni yap.
Sonra da x bir yerden ne olduğunu bildiğin bir ürün al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haydi diyelim dediklerini yapmadı.
O zaman tepkin ne olacak ?
Onu o zaman konuşuruz dostum, her firmada hata olabilir. Daha sonuç çıkmadan ağlamanın bir manası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,667
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom