Her zaman indirime giren bir ürün sık sık tekrar girer takip etmeniz de yarar var.480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 TL'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?
Girme ihtimali var. Takip et.480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 TL'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?
yeşili daha güzelmiş. keşke iptal etmeseydin. neyse olan olmuş umarım yine indirime girer.480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 TL'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?
Bana de öyle geliyordu, renkleri hakkında hakkında 'bu ne lan tabii ki yesil alınır oha bir de aynı fiyat, kesinlikle yesil alınmalı' diyordum. Sonra woxic yayınlarından gördüm bir siyah kullanıyor bir yeşil. Siyah olan cok daha hosuma gitti sonradan.yeşili daha güzelmiş. keşke iptal etmeseydin. neyse olan olmuş umarım yine indirime girer.