Neler Yeni

İtopya Razer Kraken TE indirimi bu sefer harbiden bitti

real1ty

80+ Bronze
480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 tl'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 TL'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?
Her zaman indirime giren bir ürün sık sık tekrar girer takip etmeniz de yarar var.

real1ty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Normalde indirimin bitmesine 24 saat falan diye geri sayım vardı ve o geri sayım bitince tekrar başlıyordu 24 saat diye, indirim devam ediyordu. Neyse Tronsmart Shadow alır ilk incelemeyi yaparım belki.

lionroper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
892
İsim
Lionroper
İlgilendiği Kategoriler
Telefonlar, Donanım & çevre birimleri
480 TL ydi, dün gece sipariş ettim yeşil olanı. Sonra düşündüm ve siyah olanı almaya karar verdim. Yeşili iptal ettim, bu sabah iptali ve iade talebi onaylandı. Ama kulaklık indirimi bitti, 1000 TL'nin üstüne cıktı. Birdaha iner mi?
Girme ihtimali var. Takip et.

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Corsair void elite'den iyi mi o kulaklık ya ? herkes tavsiye etmiş.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
yeşili daha güzelmiş. keşke iptal etmeseydin. neyse olan olmuş umarım yine indirime girer.

real1ty

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yeşili daha güzelmiş. keşke iptal etmeseydin. neyse olan olmuş umarım yine indirime girer.
Bana de öyle geliyordu, renkleri hakkında hakkında 'bu ne lan tabii ki yesil alınır oha bir de aynı fiyat, kesinlikle yesil alınmalı' diyordum. Sonra woxic yayınlarından gördüm bir siyah kullanıyor bir yeşil. Siyah olan cok daha hosuma gitti sonradan.

Top Bottom