İtopya Rezi̇lli̇ği̇ Foruma Özel Si̇stem!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Farway

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,417
Foruma özel sistemi insanlara mağazaya gidin alın deniliyor,kalıp yalovadan geliyoruz onda da sistemi şimdi demontede olsa veremeyiz diyorlar bu ne rezillik insanlar şehir dışından geliyor bunun bilgisi nasıl verilmiyor? Bu konuda neden hiçbir bilgilendirme yok? Ayrıca dün gelenlerede bu gün vereceklerini söylüyorlar yani bunun nedeni nedir ne saçmlıyorlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz

O 50 kişi birden mağazaya gitse nasıl hepsini aynı gün teslim edecekler?
Bilgilendirme yapıldı mı bilmiyorum. Yapılmadıysa hatalı kısım İtopya.

Bende bugün gitmeyi planlıyordum. Beşiktaştan 1 saat araba süreceğim bir de yarın bir daha mı gideceğim hiç gitmem daha iyi

Foruma özel sistemi insanlara mağazaya gidin alın deniliyor,kalıp yalovadan geliyoruz onda da sistemi şimdi demontede olsa veremeyiz diyorlar bu ne rezillik insanlar şehir dışından geliyor bunun bilgisi nasıl verilmiyor? Bu konuda neden hiçbir bilgilendirme yok? Ayrıca dün gelenlerede bu gün vereceklerini söylüyorlar yani bunun nedeni nedir ne saçmlıyorlar?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz
bugün gitmeyi düşünüyordum sistemi vermiyorlar mı? ve size ne dediler?

Saten hiç kimseye demonte verılmedı dıye bılıyorum demonte sanırsam yasak, Çıkan sıstemlerı takip ettıyseniz hepsinde otomatık sistem montaj seçili gelir.

O 50 kişi birden mağazaya gitse nasıl hepsini aynı gün teslim edecekler?
Bilgilendirme yapıldı mı bilmiyorum. Yapılmadıysa hatalı kısım İtopya.
demonte teslim etsinler

Bu üslupla yardım bekleme. Kaldı ki dünkü forum mesajlarından anlaşıldığı üzere zaten böyle olabilecegini biliyordun gitmeden önce arayıp sormak çok mu zor.

Ve rezil olan bir şey varsa o da yorumun, bir gün geç alacaksın diye insanların halinden anlamayıp, bu sistemden çok daha yüksek kâr etmek varken "sizin için" ölü fiyata sunan firmaya edilen yoruma bak.

Bende bugün gitmeyi planlıyordum. Beşiktaştan 1 saat araba süreceğim bir de yarın bir daha mı gideceğim hiç gitmem daha iyi
@Mehmet Yılmaz arkadaş bir çok yerde de aynı şeyi yazmış kendisi bu durumu onaylıyor. Listeden adını silip yerine yedeklerden 1 kişi alır mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,378
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0