Neler Yeni

Çözüldü✓ İtopya Sipariş Ettiğim Hazır Sistemi İade Almıyorlar

ananas_suyu

80+ Bronze
THH ye başvur.İstersen ürünü açıp iade et 15 gün yasal hakkın var yok öyle alırsan geri almayız falan çocuk oyuncağı mı bu
Bir problemi, sıkıntısı olmayan ürünü ambalajlarını açıp montaj yapmışlar üstüne üstlük kargoyu almazsınız gene iade hakkı vermişler ona rağmen firmayı haksız bulmanız mantıksız o ürünü iade alsalar aynı ambalajı açılmış parçalar sana gelse sonrada dersinki itopyadan parça aldım hepsi açılmış takılmış çıkarılmış bunları kullanmışlar iade istiyorum dersin

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
590
İsim
ege
bence de ürün daha hazırlanıyoken iptal olmaması saçma çünkü ürün hala satılıyoken benim aldığım ürünü başkasına da satabilirler

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
saçma yorum adamlar kapalı kutu olan ürünleri açıyolar değeri direkt %30 gidiyo o bandı açtığın an
Eee ? Bu kanuna karşı gelmeleri için bir sebep değil.Öyle yada böyle almak zorundalar.

Maethril_

80+ Bronze
ben öleyim beni vursunlar canlı canlı gömsünler hatta bu neymiş herkes suçlu ılan ettti :D aynısı sizin başına gelince forumda yazarsınız ama beni değil itopyayı seçtiniz kırıldım :D
Hocam İtopyayı kimse ne savunuyor nede seviyor lakin madem iade edecektiniz neden aldınız ? Durumu ailenize bildirebilirdiniz. Ayrıca dendiği gibi neden 0 kutu açıpta zarar girsin adamlar durduk yerde ?

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Bir problemi, sıkıntısı olmayan ürünü ambalajlarını açıp montaj yapmışlar üstüne üstlük kargoyu almazsınız gene iade hakkı vermişler ona rağmen firmayı haksız bulmanız mantıksız o ürünü iade alsalar aynı ambalajı açılmış parçalar sana gelse sonrada dersinki itopyadan parça aldım hepsi açılmış takılmış çıkarılmış bunları kullanmışlar iade istiyorum dersin
Evet ?

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
senin için 0 parçaları açıp montaj yapmışlar. teslim almadan iade et demeleri bile lütuf sana. çift taraflı bakmayı öğrenin artık her zaman her yerde haklısınız xD
peki montaj yaparken iade almayıp bütün montajı bitirip ertesi gün kargo parası ödeyip bana yollamaları ve iade o zamn kabul etmeleri bu konu hakkında fikrini merak ettim

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Kaldı ki ambalaj açılmamış ,kargo teslim alınmış sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu işler vicdan kanaatine göre işlemiyor bilginize.

ogiakdnz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
oğuzhan akdeniz
Son düzenleme:

ananas_suyu

80+ Bronze
Kaldı ki ambalaj açılmamış ,kargo teslim alınmış sadece.
Parçalar kasaya ambalajı açılmadan takılıyor demi :) bide internet alışveriş yaparken aldığın ürünün aday önce açılıp açılmadığını pek umursamıyorsun herlarde.
Ayrıca şu 15 günlük iade şeyi kalkmıştı en son

peki montaj yaparken iade almayıp bütün montajı bitirip ertesi gün kargo parası ödeyip bana yollamaları ve iade o zamn kabul etmeleri bu konu hakkında fikrini merak ettim

e-ticarette klasik bir süreç. sipariş muhasebeleşince gönderimi yapıp sonrasında iade etmeni talep ediyorlar. finansal durumlar yani. hepsiburada/amazon vs hepsinde benzer süreçler var. siparişi verdikten 1-2 saat sonrasına kadar fatura kesilmemişse neredeyse her yerde koşulsuz iptal hakkı var ki senin durumun biraz daha farklı custom parçalardan oluşan bir sistemden bahsediyorsun. bileşenlerinin kutusunu açıp montaja başlamışlar. madem öyle dikkatli seçseydin sistemini. senin bu hatan yüzünden yarın aynı bileşenleri içeren bir sistemde neden kutusu açılmış bir bileşeni ben kullanmak zorunda olayım ki?

r4NG3r

80+ Silver
Hocam İtopyayı kimse ne savunuyor nede seviyor lakin madem iade edecektiniz neden aldınız ? Durumu ailenize bildirebilirdiniz. Ayrıca dendiği gibi neden 0 kutu açıpta zarar girsin adamlar durduk yerde ?
14 gün içinde iade etmek yasal bir hak koskoca firma bunu göz önünde bulundurarak satış yapmayacak mı sence?Alibabadan en basit toptancıdan ürün alınca bile adam sana yüzde 20sini iade ürünler için sakla diyor.Onun hesabını satıcı kendi yapmak zorunda

şahin doğan

80+ Platinum
THH vs neyse artık her türlü iade edilir o ürün. Sadece uğraşırsın.

xACa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Alperen
knk orda ben evde yokken ailem aldi ama hak hukuk adelet nerde aldığım ürün hiç açmadan iade etmek istiyorum çok basit yapıcak bişey yok zaten en saçma tarafi montojdayken iade almıyoruz demeleri
ailene neden bu konuda bilgi vermedin almamaları gerekirdi

Top Bottom