İade kabul etmediklerinde kimsenin suçu olmuyor işte sen kendi iradenle sipariş verdiğin sistemi paşa paşa kullanıyorsun xD Neyse yordun ya anlattığımız şey çok basit ama ben daha fazla devam edemicem. İnş gönlünce olurKardeşim ben kutunun bandını açmadan geri yolladıysam sana da bana gödenrdiklerini yolladıysalar benim suçum mu oluyo gönderenin mi napıyım sakin bu parçlarını başka birine yollamayın mi diyeyim ?
İade kabul etmeme diye bir şey yok hala bilip bilmeden konuşuyorsunuz seve seve almak zorunda o iadeyiİade kabul etmediklerinde kimsenin suçu olmuyor işte xD Neyse yordun ya anlattığımız şey çok basit ama ben daha fazla devam edemicem. İnş gönlünce olur
Aynen süreci arkadaş adına devral sana 300-500 fişeklesin madem çok hakimsin konuya havadan para mis.İade kabul etmeme diye bir şey yok hala bilip bilmeden konuşuyorsunuz seve seve almak zorunda o iadeyi
Allah aşkına küçük yaz insan okuyacak bunuVERDİĞİM SİPRAİŞİ İPTAL ETMEK İSTEDİM ÜRÜN DAHA ELLERİNDEYKEN MONTOJ YAPILIYO ŞU AND İPTAL EDEMEYİZ DENDİ SONRA KARGO SİZE GELİNCE ALMADAN GERİ YOLLAYIN DİYOLAR ULAN ARKADAŞ MADEM GERİ ALIYOSUNUZ NEDEN MONTAJ YAPILIRKEN İADE ETMİYOSUNUZ BÜGÜN KARGO GELDİ AİLEM DE KARGOYU TESLİM ALMIŞ GERİ YOLLAMAK YERİNE ŞİMDİ İADE KABUL ETMİYOLAR ÜRÜN HİÇ AÇILMADI KÜÇÜK BİR İŞLETME OLSA ANLARIM İTOPYA SEN YAPMA BARİ
zorundaymış hmmmmmmmmmmmm aynenAynen süreci arkadaş adına devral sana 300-500 fişeklesin madem çok hakimsin konuya havadan para mis.
Senin veya itopyanın insiyatifine kalmış bir şey değil bu oraya yazdığı şeyin bir önemi yok kutusu dahi açılmamış kargoyu paşa paşa iade alacakzorundaymış hmmmmmmmmmmmm aynen
ben itopya olsam kargoyu teslim almamanı bile kabul etmem hadi iyi forumlar.
Alıntıyı görüntüle
yok yaw öyle miymiş? ettirsene bi iade o zaman aldım konuyu takibe bekliyorum. tutturmuşlar bi THH her üründe aynı haklarının olduğunu sanıyolar muazzamSenin veya itopyanın insiyatifine kalmış bir şey değil bu oraya yazdığı şeyin bir önemi yok kutusu dahi açılmamış kargoyu paşa paşa iade alacak
umarım almazlar bu aradayok yaw öyle miymiş? ettirsene bi iade o zaman aldım konuyu takibe bekliyorum. tutturmuşlar bi THH her üründe aynı haklarının olduğunu sanıyolar muazzam
neydi ki sistemNe tartıştı ne kavga etti herkes be ürün iade olmadı evet şuan sattım 350 TL kar ile konu kapandı herkese iyi günler.
yok paşa paşa kullanmadım satıldı ürün inşallah umut ediyorum sende yaşamazsın bu durumu seninde gölünce olsun her şey kardeşim benim çok saolİade kabul etmediklerinde kimsenin suçu olmuyor işte sen kendi iradenle sipariş verdiğin sistemi paşa paşa kullanıyorsun xD Neyse yordun ya anlattığımız şey çok basit ama ben daha fazla devam edemicem. İnş gönlünce olur
ModArt-RED aldık 350 tl kar ile satık gerek kalmad iadeye çözdük sorununeydi ki sistem