Skynel
80+ Gold
Dahası
Hocam keşke İtopya gibi sorumsuz ve dolandırıcı bir siteden alış-veriş yapmasaydınız umarım sıkıntısını çekmezsiniz. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın sağolsun ürünlerinin 4/1 i problemli ve sisteminiz 1-2 haftaya kargolanabilirİyi günler itopyadan önceden bilgisayar almış birileri varsa aramizda ne zaman kaegoya verilir bir bilgisi olan var mı bayramdan yeni çıktık sistemler birikmistir ama umarım uzun süreye kalmaz
Ben Corsair hs70 sipaeis etmiştim ve yarininda kargolanmisti güvenim sonsuz ama ne zaman kargolanacagi konusunda tereddutteyim umarım dediğiniz gibi bir problem olmazHocam keşke İtopya gibi sorumsuz ve dolandırıcı bir siteden alış-veriş yapmasaydınız umarım sıkıntısını çekmezsiniz. Gözünüzü korkutmak gibi olmasın sağolsun ürünlerinin 4/1 i problemli ve sisteminiz 1-2 haftaya kargolanabilir
Bende HyperX Cloud 2 aldım kulaklığın sol kulakçığa bağlandığı kısımda bir deforme mevcut ama iç taraftan ve sol demir yüzeyde elektrik akımı mevcut halbuki kasamda elektrik kaçağı yok bizzat baktımBen Corsair hs70 sipaeis etmiştim ve yarininda kargolanmisti güvenim sonsuz ama ne zaman kargolanacagi konusunda tereddutteyim umarım dediğiniz gibi bir problem olmaz
Kotu olmuş dostum hakkını aramissindir umarımBende HyperX Cloud 2 aldım kulaklığın sol kulakçığa bağlandığı kısımda bir deforme mevcut ama iç taraftan ve sol demir yüzeyde elektrik akımı mevcut halbuki kasamda elektrik kaçağı yok bizzat baktım
İade talebi oluşturdum fakat sonra vazgeçtim bir daha da oradan alışveriş yapmayacağım zaten buna incehesap da dahilKotu olmuş dostum hakkını aramissindir umarım
Pire için yorgan yakmana değmez.İade talebi oluşturdum fakat sonra vazgeçtim bir daha da oradan alışveriş yapmayacağım zaten buna incehesap da dahil
İlk öncelikle hayırlı olsun ama biraz ters zamanda sipariş vermişsin merak etme ama yakın zamanda eline ulaşır.Geçmiş olsun dostum olan olmuş umarım başıma böyle bir şey gelmez
Dostum itopya ve onun gibi siteler dolandırıcı değil paranı çalmaz,yemez vs... fakat kargo süreçleri konusunda özellikle şu korona döneminde bir şey diyemeyeceğim sadece beklemek lazımİyi günler itopyadan önceden bilgisayar almış birileri varsa aramizda ne zaman kaegoya verilir bir bilgisi olan var mı bayramdan yeni çıktık sistemler birikmistir ama umarım uzun süreye kalmaz
g.o reis önceden hem uygun hemde güvenilir site kendini nasılda bozdu fiyatlar akıl almaz derecede pahalı ve kargolar geç geliyor bir sürü şikayet var bozuk sorunlu ürünler flnİade talebi oluşturdum fakat sonra vazgeçtim bir daha da oradan alışveriş yapmayacağım zaten buna incehesap da dahil
Benim hatamdı ama hatadan ders çıkardım o bana yeterg.o reis önceden hem uygun hemde güvenilir site kendini nasılda bozdu fiyatlar akıl almaz derecede pahalı ve kargolar geç geliyor bir sürü şikayet var bozuk sorunlu ürünler fln
Hocam vazgeçtim şimdi geri göndersem kim bilir ne yaparlar ürüne ne zaman kargoya verirlen falanPire için yorgan yakmana değmez.
Bence fırsatları değerlendirmeye devam et.