Neler Yeni

İtopya sipariş iptali ve para iade ne zaman olur

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Akın
Dostlar itopyadan ram sipariş geçtim hemen sonrasında iptal ettim.
Bu firma müşteri hizmetleri konusunda pek iyi değil die biliyorum.

Hemen iptal ettiğim için tahmini ne kadar sürede para iade gelir?
Deneyimi olan var mı?
Teşekkürler.

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
canları ne zaman isterse.
Bugün hepsiburada klavye sipariş ettim kargo aşamasına geçmesine rağmen iptalden 2 saat sonra para gönderdiler. Düşünün kargoya teslim edilmiş.

İtopya bu işi 2-3 gün içerisinde çözmezse olağanüstü bir indirim olmadığı sürece artık hiç şans tanımayacağım bir firma olacaktır.
Süreç 1 haftayı geçerse forumda düşüncemizi soran olursa deneyimlerimizi olduğu gibide aktracağız.

KlausM

80+ Silver
Bugün hepsiburada klavye sipariş ettim kargo aşamasına geçmesine rağmen iptalden 2 saat sonra para gönderdiler. Düşünün kargoya teslim edilmiş.

İtopya bu işi 2-3 gün içerisinde çözmezse olağanüstü bir indirim olmadığı sürece artık hiç şans tanımayacağım bir firma olacaktır.
Süreç 1 haftayı geçerse forumda düşüncemizi soran olursa deneyimlerimizi olduğu gibide aktracağız.
Mağzaya teslim setup sipraiş ettim, internette eve teslim gözüktü aradım sordum neden böyle siz ev'e teslim seçmişsiniz dediler :D, neyse aradan 13 gün geçti evet 13 gün, beni aradılar ve siparişiniz mağzaya teslim edildi gelip alabilirsiniz. beni 13 gün eve kitlediler ev'e teslim diye. düşün böyle bir firma ayrıca, mağzadan teslim alırken ürünü özelliştirdiğimde ise bana ramlerimi peçeteye sarıp verdiler...

arseyus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Akın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostlar 2 gün içinde iade geldi bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Top Bottom