İtopya Sipariş İptali

Reaksiyon skoru
153
Screenshot_2.png

Arkadaşlar iyi geceler itopyadan asus rog pugio 2 mouse unu aldım almaz olaydım 4 gündür bir mouse u göndermek bu kadarmı zor hevesim kaçtı birsürü insan mağdur 2 haftadır bekleyen fakat asıl sorum şu. Alırken hevesle aldım fakat 4 gündür kargolanmayınca iptal etsemmi düşüncesi geldi. Siparişi iptal etsem para ne kadar günde geçer lütfen daha önce sipariş iptali yapmış olan yazarsa sevinirim :)

aga çok büyük indirimler oluyor geciktirmeleri normal bekle bence sabırsız olma

Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar iyi geceler itopyadan asus rog pugio 2 mouse unu aldım almaz olaydım 4 gündür bir mouse u göndermek bu kadarmı zor hevesim kaçtı birsürü insan mağdur 2 haftadır bekleyen fakat asıl sorum şu. Alırken hevesle aldım fakat 4 gündür kargolanmayınca iptal etsemmi düşüncesi geldi. Siparişi iptal etsem para ne kadar günde geçer lütfen daha önce sipariş iptali yapmış olan yazarsa sevinirim :)
bakıyım ben bi gelmiş mi hesabıma iptal ettimde geçen

Neden bu kadar sabırsızsınız?

470 TL'ye alacağım kasa 510 tl oldu iptal ettim pişman oldum şimdi inat ettim almıyorum

Gerçekten güzel indirime aldıysan pişman olacağın bir hareket olacak.
Dostum 4 günden bahsediyoruz 2 hafta falan değil, gidin dava açık hakkınızı arayın!

Bence iptal etme 1 haftada zor geliyor iade

Alıntıyı görüntüle
Yani aceleniz nedir gerçekten merak ediyorum.
Evet yeni bir şey alınca direkt gelmesini isteyebilirsiniz.
Bu kadar sabırsız iseniz gidip mağazasından veya vatandan daha fazla ücret vererek alabilirsiniz,kargo gelmesini beklemezsiniz.

Neden bu kadar sabırsızsınız?
olay sabırsızlık değil mouseum yok beklemesine beklerim zaten yazdım ya 2 hafta bekleyen var aşırı mağdur herkes benim sinirim itopya ya yayıncılara normal bir vatandaşın alamayacağı sistemlere rahatlıkla tedarik ve montaj için zaman harcıyorlar tüm türkiyenin pc ihtiyacını gideren bir firma darphane gibi maaşallah Allah bozmasın ama böyle indirimlerde hızlı olmaların gerekmiyormu?

olay sabırsızlık değil mouseum yok beklemesine beklerim zaten yazdım ya 2 hafta bekleyen var aşırı mağdur herkes benim sinirim itopya ya yayıncılara normal bir vatandaşın alamayacağı sistemlere rahatlıkla tedarik ve montaj için zaman harcıyorlar tüm türkiyenin PC ihtiyacını gideren bir firma darphane gibi maaşallah Allah bozmasın ama böyle indirimlerde hızlı olmaların gerekmiyormu?
Böyle indirimlerde tüm türküye alıyor sence normal değilmi. ben 9gün bekledim kartım gelsin diye gelir bişi olmaz.

470 TL'ye alacağım kasa 510 TL oldu iptal ettim pişman oldum şimdi inat ettim almıyorum
geçmiş olsun sizede
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Böyle indirimlerde tüm türküye alıyor sence normal değilmi. ben 9gün bekledim kartım gelsin diye gelir bişi olmaz.
biliyorum fakat itopyanın instagramını takip ederseniz insanların kargo beklemekten öte dertleri ayrı ben burada sabırsız durumuna düşürdüm indirimlere 1-2 hafta kala büyük bir işe kalkışmaları müşteri hizmetlerinde 1 saat bekletilmem normal gibi gelebilir fakat insanlar alışık değil bugün itopyadan bir şey alan insan hadi bugün mouse umu değiştireyim diye almıyor

Alıntıyı görüntüle
3 gün doldu iade etmemişler parayı daha

büyük iş denilen olayda depo ve şube açmaları indirimden sonra açılabilir mesela hem onlarında kafası rahat olur bugün şaka gibi 80 kişi vardı sırada müşteri hizmetlerinde 5 kişiyle koca müşteri hizmetleri yönetilirmi ya 1 saat bekledim

Geri