Neler Yeni

İtopya Sipariş İptali

Road of Death

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Berat
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar iyi geceler itopyadan asus rog pugio 2 mouse unu aldım almaz olaydım 4 gündür bir mouse u göndermek bu kadarmı zor hevesim kaçtı birsürü insan mağdur 2 haftadır bekleyen fakat asıl sorum şu. Alırken hevesle aldım fakat 4 gündür kargolanmayınca iptal etsemmi düşüncesi geldi. Siparişi iptal etsem para ne kadar günde geçer lütfen daha önce sipariş iptali yapmış olan yazarsa sevinirim :)
18 Kasım da mouse pad sipariş verdim hala bekliyorum biraz sabır dostum arada olur öyle

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
18 Kasım da mouse pad sipariş verdim hala bekliyorum biraz sabır dostum arada olur öyle
mouse padin bi sabır noktası var gene reyis ben kasa bekliyorum içine anakart psu falan takıcam hani 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
mouse padin bi sabır noktası var gene reyis ben kasa bekliyorum içine anakart psu falan takıcam hani 😂
arkadaşın dediği doğru mousepad i beklersin kasa alan var yani 8-9k para verip hala hevesle bekleyen var onlarında biraz hassas davranmaları lazım bak ben pc yi adam akıllı kullanamıyorum oyun oynayamıyorum mecbur forumdayım bende hevesliyim gelsin oyun oynayayım diye mousepad yerine kitap koyarsın üstüne kumaş al sana mousepad ama heves içinde olan var biraz saygı

Bthnsvc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
726
İsim
Batu
arkadaşın dediği doğru mousepad i beklersin kasa alan var yani 8-9k para verip hala hevesle bekleyen var onlarında biraz hassas davranmaları lazım bak ben PC yi adam akıllı kullanamıyorum oyun oynayamıyorum mecbur forumdayım bende hevesliyim gelsin oyun oynayayım diye mousepad yerine kitap koyarsın üstüne kumaş al sana mousepad ama heves içinde olan var biraz saygı
hadroon klavvye kullanıyorum ya 220w psu var şu an yazdığım pc de 😅 😂

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
hadroon klavvye kullanıyorum ya 220w psu var şu an yazdığım PC de 😅 😂
yani mesela buyurun bu adamın parasını verdiği şeyi 2-3 günde alması gerekmiyormu neden 15 günde alır bekleyeceğine gider mağazadan alırdı yani

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Burak Kaan D.
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar iyi geceler itopyadan asus rog pugio 2 mouse unu aldım almaz olaydım 4 gündür bir mouse u göndermek bu kadarmı zor hevesim kaçtı birsürü insan mağdur 2 haftadır bekleyen fakat asıl sorum şu. Alırken hevesle aldım fakat 4 gündür kargolanmayınca iptal etsemmi düşüncesi geldi. Siparişi iptal etsem para ne kadar günde geçer lütfen daha önce sipariş iptali yapmış olan yazarsa sevinirim :)
Para hesabınıza geçti mi geçtiyse kaç gün sürdü bende iptal ettim 3 gün oldu bekliyorum

equinoxx

80+ Bronze
Top Bottom