Neler Yeni

İtopya sipariş oluşturulmadı?

Jâckêrs

80+ Bronze
Dün akşam İtopya'ya bi bakınayim dedim monitör alıcaktım, girdim beğendim monitörü neyse kartımın bilgilerini vs. yazdım 3D Secure kodunu girdim karşıma bi hata çıktı resimi paylaştım sizlerle. Dedim heralde bakiye yetmiyor falan dedim kartımın mobil uygulaması yüklü değildi. Müşteri hizmetlerini aradım bakiye sorguladım kartımda 5 Lira'nın olduğunu öğrendim ve hemen mobil uygulamayı indirip baktım ki gerçekten monitörün parasını kesmiş 'siparişlerim' kısmında gözükmüyor mail'e bir şey gelmedi sms falan zaten yok mail attım dün bakalım pazartesi geri dönüş bekliyor olucağım. Sizlerdende bilgi almak istedim bilen arkadaşlar veya yaşamış olan varsa bilgilendirirse sevinirim. Ya zaten paranın çekildiğine dair hesap hareketlerinde gözüküyor sadece korktuğum şey o monitörün indirimi biterse nasıl alacağım? Baya bi arkadaşa sordum sorun olmaz, dert etme halledilir dediler. Neyse cevaplarınız bekliyorum.

Ekler

• hata.PNG
    hata.PNG
    14.9 KB · Hit: 55

Jâckêrs

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaten dekont var büyük ihtimal senin tercihine göre monitörü verirler(kampanya stoğu bitmediyse)
Dekont yok aslında yani şöyle, dekont çıkmıyor ama hesap hareketlerinde gözüküyor paranın çekildiği adı vs.

Ekler

• WhatsApp Image 2021-12-26 at 04.07.55.jpeg
    WhatsApp Image 2021-12-26 at 04.07.55.jpeg
    98.2 KB · Hit: 37

Jâckêrs

80+ Bronze

Federal06

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
beni de vok-friday sistemi satın alırken 3d güvenlik kodu sonrası sayfa 1 dakika bekletti ve sayfa yüklenemedi benzer bir hatayla karşılaştım. Fakat siparişlerim kısmında kısa bir süre sonra görünmüştü.

Jâckêrs

80+ Bronze
beni de vok-friday sistemi satın alırken 3d güvenlik kodu sonrası sayfa 1 dakika bekletti ve sayfa yüklenemedi benzer bir hatayla karşılaştım. Fakat siparişlerim kısmında kısa bir süre sonra görünmüştü.
Hmm vallahi ben 24 Aralık akşam almıştım 1 gün önce yani. Umarım gözükür benimde. Zaten mail attım ayrıca hafta sonu olduğu için Müşteri Hizmetlerini'de arayamıyorum. Hafta içi sürekli meşgul ediceğim bakalım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Berk KURAL
Sıkıntı olmaz hocam kanıt var. Mobil uygulamadan para transferinin olduğu kısım mevcut ise sıkıntı yaşamazsınız.

Jâckêrs

80+ Bronze
Sıkıntı olmaz hocam kanıt var. Mobil uygulamadan para transferinin olduğu kısım mevcut ise sıkıntı yaşamazsınız.
Var hocam hesap hareketlerinde görünüyor para'nın çekildiği. Hele bi Pazartesi olsun bakalım. Geri dönüş sağlarım buraya.

Jâckêrs

80+ Bronze
Evet arkadaşlar durumu bildireyim dedim, geri dönüş yapıcağımı söylemiştim. Evet sorunum çözüldü para iadem kuruşu kuruşuna iade oldu aslında Mail üzerinden benimle ilgilenen Destek birimi çok ilgiliydi geri cevap yazdıktan 1-2 saat sonra geri dönüş alabildim. Sonuç: Para iadesi gerçekleşti, sorunum çözüldü. Cevaplarınız için teşekkürler.

Top Bottom