Neler Yeni

İtopya sipariş rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet yazgan
İtopya dan geçen hafta çarşamba günü sistem almaya gittim fakat benim alıcağım bilgisayardaki işlemci ellerinde olmadığı için internetten sipariş ver en geç 4 günde gelir dediler bende internetten sipariş verdim ama o günden beri sipariş hazırlanıyor gözüküyor bugün mail attım 2 iş günü içerisinde kargolanır dendi Bi kargolanmanın bu kadar uzun sürmesi normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Lütfü A
itpyadan alışveriş yapmayı göze aldıysan normal, her yerde bağırıyoruz sorunlular diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itpyadan alışveriş yapmayı göze aldıysan normal, her yerde bağırıyoruz sorunlular diye.
Kardeşim nerden alıcaz o zaman hepsi aynı bunların itopya kaliteli bilindik yer dedik 45k para bastık altyapı sorunları var diyo ne alakası varsa pcyle

seri134

80+
normal geçen hafta çarşamba verdiysen siparişi bugün veya yarın gelmesi gerekli

Keyfen

80+ Bronze
dostum paranı heba etmenin başka yollarıda var git paranı yak ısınırsın kışın, tuvalet kağıdı olarak tak çıktığında kullanırsın ama itopyaya vermen o parayı tamamen kumar olmuş.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,382
İsim
Mehmet Aslan
Kardeşim nerden alıcaz o zaman hepsi aynı bunların itopya kaliteli bilindik yer dedik 45k para bastık altyapı sorunları var diyo ne alakası varsa pcyle
bir sürü güvenilir yer var :D Gaming gen , Pc Kolik , Game Garaj , İncehesap , tebilon.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Bende pazartesi günü aoc q24g2a b/k modelini siparis ettim tek itopyada vardı bekliyorum daha öncede siparis vermistim ama ertesi gün kargoya vermislerdi umarım bir an önce ürünlerimize kavusuruz

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,382
İsim
Mehmet Aslan

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Furkan Aydın
Gamegarajdan alabilirsiniz açıkcası şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,005,666
Üyeler
159,377
Son üye
onedayyy
Top Bottom