Neler Yeni

İtopya sipariş rezilliği

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet yazgan
İtopya dan geçen hafta çarşamba günü sistem almaya gittim fakat benim alıcağım bilgisayardaki işlemci ellerinde olmadığı için internetten sipariş ver en geç 4 günde gelir dediler bende internetten sipariş verdim ama o günden beri sipariş hazırlanıyor gözüküyor bugün mail attım 2 iş günü içerisinde kargolanır dendi Bi kargolanmanın bu kadar uzun sürmesi normal mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
154
İsim
Lütfü A
itpyadan alışveriş yapmayı göze aldıysan normal, her yerde bağırıyoruz sorunlular diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammet yazgan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itpyadan alışveriş yapmayı göze aldıysan normal, her yerde bağırıyoruz sorunlular diye.
Kardeşim nerden alıcaz o zaman hepsi aynı bunların itopya kaliteli bilindik yer dedik 45k para bastık altyapı sorunları var diyo ne alakası varsa pcyle

seri134

80+
normal geçen hafta çarşamba verdiysen siparişi bugün veya yarın gelmesi gerekli

Keyfen

80+ Bronze
dostum paranı heba etmenin başka yollarıda var git paranı yak ısınırsın kışın, tuvalet kağıdı olarak tak çıktığında kullanırsın ama itopyaya vermen o parayı tamamen kumar olmuş.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,433
İsim
Mehmet Aslan
Kardeşim nerden alıcaz o zaman hepsi aynı bunların itopya kaliteli bilindik yer dedik 45k para bastık altyapı sorunları var diyo ne alakası varsa pcyle
bir sürü güvenilir yer var :D Gaming gen , Pc Kolik , Game Garaj , İncehesap , tebilon.

olion

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Metin Şeker
Bende pazartesi günü aoc q24g2a b/k modelini siparis ettim tek itopyada vardı bekliyorum daha öncede siparis vermistim ama ertesi gün kargoya vermislerdi umarım bir an önce ürünlerimize kavusuruz

SerhatKRbb

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
SERHAT BOZBAYIR

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,433
İsim
Mehmet Aslan

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Furkan Aydın
Gamegarajdan alabilirsiniz açıkcası şuana kadar bir sorun yaşamadım.

Top Bottom