Neler Yeni

Itopya Sipariş Süreci Hakkında Bilgi

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Alsın canım hayrını görsün de 1 haftaya yeni jenerasyonu çıkacak parçanin iki sene önce çıkan modelini almak çok mantıklı gelmiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoksa 3-5 ay beklemesi gerekse tabi alsın geçsin. Ama adam zaten cess ten sonra kavusucak aldığı parçaya. Zaten beklicek bari değseydi beklediğine 😂
Fiyatlar oturana kadar zaman geçecek hocam. Alsın geçsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
itopya hakkında sayısız şikayet var. şikayet sitelerinde ya da forumlarda. ben bile bunları tüketici hakem heyetine vermiştim.
günümüzde alışveriş yapmadan marka hakkında araştırma yapmak çok önemli. hepimiz önce fiyatına bakıyoruz ama sonra benzer sorunlar yaşıyoruz. geçmiş olsun şimdiden. allah kurtarsın.

Hymuss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Alpcan duran
itopya hakkında sayısız şikayet var. şikayet sitelerinde ya da forumlarda. ben bile bunları tüketici hakem heyetine vermiştim.
günümüzde alışveriş yapmadan marka hakkında araştırma yapmak çok önemli. hepimiz önce fiyatına bakıyoruz ama sonra benzer sorunlar yaşıyoruz. geçmiş olsun şimdiden. allah kurtarsın.
Niyeki ben memnunum topyadan sadece ne zaman gelir diye sordum örnek veriyorum bi sistem aldım ekran kartı normalde 13-15k bana 7.500 gibi bi fiyata geldi 4060 dual asusun

Top Bottom