Neler Yeni

İtopya Siparişim Ne Kadar Sürede Hazır Olur?

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Cumartesi günü mağazadan teslim al olarak sipariş ettiğim bir sistemim var, bu sistem ortalama kaç günde hazır olur acaba? Beylikdüzü şubesinden alacağım. Önceden sipariş verenler var ise bilgilendirirse çok sevinirim.

1Mona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nurullah Ok
Magzanın yoğunluğu ve stok durumuna göre değişir ama cumayı bulmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Magzanın yoğunluğu ve stok durumuna göre değişir ama cumayı bulmaz
Cumayı bulmaz ise süper hocam, bazı forumlarda gördüklerim 10 günü geçti olarak yorumlar görüyordum. Biraz gerildim hevesim kaçsın istemiyorum gelene kadar.

1Mona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Nurullah Ok
Cumayı bulmaz ise süper hocam, bazı forumlarda gördüklerim 10 günü geçti olarak yorumlar görüyordum. Biraz gerildim hevesim kaçsın istemiyorum gelene kadar.
Bulmaz hocam mağza çok yoğun olması gerekir eğer hazır sistem indirimine fln denk gelip almadıysan

Spectre_zz

80+ Bronze
Hayirli olsun kral yaş kaçtı bu arada meraktan soruyorum sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Bulmaz hocam mağza çok yoğun olması gerekir eğer hazır sistem indirimine fln denk gelip almadıysan
Böyle çok ciddi büyük bir indirim yoktu hocam, umarım cumaya kadar hazır olur sizlerin dediği gibi. Çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayirli olsun kral yaş kaçtı bu arada meraktan soruyorum sadece.
Çok teşekkürler, yaşım 21 hocam.

Spectre_zz

80+ Bronze
Ben de sistem almak cok istiyorum para var ama sinav senem. Sinavi kazanirsam seneye kasımda alirim insallah eskidi sistemim.

Krenbaba1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Kren
Mağazadan teslimler genelde daha kısa sürüyor, kargoyla kapına gelseydi o zaman daha uzun sürebilirdi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Ben de sistem almak cok istiyorum para var ama sinav senem. Sinavi kazanirsam seneye kasımda alirim insallah eskidi sistemim.
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur hocam, dersler çok önemli. Başarıyı elde ettikten sonra bilgisayar işleri ile ilgilenmek çok daha fazla keyif veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mağazadan teslimler genelde daha kısa sürüyor, kargoyla kapına gelseydi o zaman daha uzun sürebilirdi
Ben de açıkçası böyle olacağını düşündüğümden kaynaklı mağazadan teslim al seçeneği ile aldım hocam, ama bazı forumlarda geç geldiğini görünce biraz sıkıntı bastı açıkçası. Hevesimi hiç kaçırmadan biraz bilgisayara kurulmak istiyorum çünkü🙂

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
baba merhaba
yasal olarak 14gün iş süreleri var diye biliyorum o yüzden yoğunluğa göre min 2 veya 3 gün max 1 hafta bulur teslimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Andaç
Top Bottom