Neler Yeni

itopya siparişimi hala göndermedi

Mamyy

80+ Silver
kargoya verilse beklicem onda sıkıntı yok 6 gündür aynı bekletiyorlar pişman oldum aldığıma hepsiburadadan aldığım ürünler en fazla 2 güne geliyor
Hepsiburadayı bende severim, hele hepsijet ile olan ürünlerini baya hızlı getiriyorlar. Bende dün İ3 10100F aldım incehesap’tan bugün dağıtıma çıkmış, hızlı gelicek baya.

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Bugün gelmesini beklemeniz saçma daha kargoya verilmemişken. 5 iş günü dedilerse Cmt-pzt-salı-çarşamba-Perşembe . Yani bugün 5. iş günü. Yarın veya bugün kargoya verilir muhtemelen.
beklemiyorum bugün açıklamada yazdım kargoya verilir mi diyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepsiburadayı bende severim, hele hepsijet ile olan ürünlerini baya hızlı getiriyorlar. Bende dün İ3 10100F aldım incehesap’tan bugün dağıtıma çıkmış, hızlı gelicek baya.
bence zevkine bekletiyorlar hepsiburada itopyadan daha yoğun ona rağmen 1 günde gelen kargolarım oldu anlamış değilim

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
ben da2 yi alırken 7 günün sonunda vermişlerdi biraz geç oluyor yapacak bir şey yok beklemen gerek

bence zevkine bekletiyorlar hepsiburada itopyadan daha yoğun ona rağmen 1 günde gelen kargolarım oldu anlamış değilim
ama hepsi burada n11 trendyol oradaki magazalar ayrı ayrı oluyor itopya tek bir firma olduğu için normal

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
ben da2 yi alırken 7 günün sonunda vermişlerdi biraz geç oluyor yapacak bir şey yok beklemen gerek
bekliyorum ama yani bu yavaşlık saçma o kadar büyük yayıncılara reklamlarını yapıyorlar hala düzeltmiyorlar kargolarını anlamış değilim

ama hepsi burada n11 trendyol oradaki magazalar ayrı ayrı oluyor itopya tek bir firma olduğu için normal
haklısın ama 2 tane mağazası oldu artık hala yavaşlar yani 5 6 gün bi klavye mouse için bekletmenin çok bir mantığı yok bence

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
bekliyorum ama yani bu yavaşlık saçma o kadar büyük yayıncılara reklamlarını yapıyorlar hala düzeltmiyorlar kargolarını anlamış değilim
neyse beklemişsin bu kadar az daha sabır et sonra acısını çıkarırsın pc gelince :D

haklısın ama 2 tane mağazası oldu artık hala yavaşlar yani 5 6 gün bi klavye mouse için bekletmenin çok bir mantığı yok bence
klavye mouse mu almıştın ben sistem sandım

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
neyse beklemişsin bu kadar az daha sabır et sonra acısını çıkarırsın PC gelince :D
pc değil hocam :D pc olsa beklerim sıkıntı yok klavye mouse yani 6 gün bekletiyorlar bunun için

neyse beklemişsin bu kadar az daha sabır et sonra acısını çıkarırsın PC gelince :D

klavye mouse mu almıştın ben sistem sandım
evet klavye mouse

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
PC değil hocam :D PC olsa beklerim sıkıntı yok klavye mouse yani 6 gün bekletiyorlar bunun için
anladım kargo vermeleri uzun sürüyor ben klavye mouse uygun olmadığı sürece itopya'dan almıyorum kargoya verilme sürecinden dolayı :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mücahit
Monitör,işlemci ve klavye sipariş ettim bu ayın 21inde ve hala kargoya bile verilmedi. Aradım 80 kişi sırada bekledim. Sabrettim 40dk bekledim en son sıra gelince açtılar çok yoğunluk varmış teslimat bir buçuk hafta sürebilir dediler. Sabredip beklemek lazım, yoğunluk olması çok normal. Tabi dediğiniz gibi bilgilendirme olarak 3-5 iş günü yazıyor onu düzeltmeleri lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,137
Üyeler
164,967
Son üye
baki6307
Top Bottom