NVIDIAMDINTEL
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,747
beyler itopya oem paket değilde bundle tarzında parça satışına başlamış. bana ilginç geldi bi konu açayım. tartışalım 
Zor parçaları da siz bulun diyolarbeyler itopya oem paket değilde bundle tarzında parça satışına başlamış. bana ilginç geldi bi konu açayım. tartışalım
Alıntıyı görüntüle
valla ssd ve ram pahalılığından dolayı mi yoksa itopya stok mu azaldı bilmiyorum ama bana baya ilginç geldi. ssd ve ramsız yazısı olmasa sistem sanıp sıcak fırsatlara konu açacaktımZor parçaları da siz bulun diyolar
etsiz mantı da olabilirBoş baklava hesabı![]()
"Ne haliniz varsa görün" adı altında koysalarmış direkt. Kolay parçalar bizden, zor parçalar sizden.beyler itopya oem paket değilde bundle tarzında parça satışına başlamış. bana ilginç geldi bi konu açayım. tartışalım
Alıntıyı görüntüle
bi kere tatlıbaktan almıstım bülbül yuvası, annem çok güzel yapıyor özlemiştim gurbetteyken. İçinde ceviz yokmuş ya bomboş yedim bi de normal baklavadan da pahalıydıBoş baklava hesabı![]()
bari piyasa altı fiyat yazsalar yine alınabilirdi de bu fiyatlara hangi akıllı alır merak ediyorum."Ne haliniz varsa görün" adı altında koysalarmış direkt. Kolay parçalar bizden, zor parçalar sizden.