Syphexn 80+ Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 24 Reaksiyon skoru 4 15 Nisan 2021 #1 Şuan itopyadan verdiğim bilgisayar siparişi parçalar montajlanıyor olarak gözüküyor itopya şubesine gitsem bana montajlanıp verilir mi
Şuan itopyadan verdiğim bilgisayar siparişi parçalar montajlanıyor olarak gözüküyor itopya şubesine gitsem bana montajlanıp verilir mi
Saian SS 80+ Bronze Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 813 Reaksiyon skoru 440 15 Nisan 2021 #2 itopya ile iletişime geçersen yardımcı olacaklardır
KendineMüzisyen 80+ Silver Katılım 19 Kasım 2020 Mesajlar 3,366 En İyi Cevap 1 Reaksiyon skoru 2,778 15 Nisan 2021 #3 Syphexn yazmış: Şuan itopyadan verdiğim bilgisayar siparişi parçalar montajlanıyor olarak gözüküyor itopya şubesine gitsem bana montajlanıp verilir mi Devamı için tıklayın... Müşteri hizmetleri ile görüşüp sor. Biz bir şey diyemeyiz. Adamlar kurumsal şirket, esnaf değil
Syphexn yazmış: Şuan itopyadan verdiğim bilgisayar siparişi parçalar montajlanıyor olarak gözüküyor itopya şubesine gitsem bana montajlanıp verilir mi Devamı için tıklayın... Müşteri hizmetleri ile görüşüp sor. Biz bir şey diyemeyiz. Adamlar kurumsal şirket, esnaf değil