Taha Ünsal
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Sisteme 5500xt (1660s Bütçeniz Yetiyorsa Daha İyi Olur) Takın. Bütçeniz Yetiyorsa 2x8 Ram yapın. SSD İptal Edip Patriot Burst AlınPollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Kötü gtx1650 alınmaz.
Hocam 1650 dediğiniz kart çöp. Onun 1650s'ini Almalısınız
arkadaşlar çöp falan yazacağınıza sistem mi önerseniz arkadaşa
Hocam bir arkadaş önermiş ona bakın derim
1650 gördüğünüz anda arkanıza bakmadan kaçın
Bu daha da beter.
eyw knkAlıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Intel işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 5T-10 masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
Döver. Kalitesiz bir marka yok; Gamegaraj, Itopya'dan 100 kat daha iyi bir satıcı olabilir.
knk bu gamegarajın bayiyisi varmı acabaAlıntıyı görüntülePollux 5T-10 - Game Garaj
Döver. Kalitesiz bir marka yok; Gamegaraj, Itopya'dan 100 kat daha iyi bir satıcı olabilir.
Var.eyw knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
knk bu gamegarajın bayiyisi varmı acaba
eyw knk ben bu sistemi alırım abiVar.
![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
Hayırlı olsun. Alternatif olarak RX 580 8GB, stok beklerseniz GTX 1650 super alabilirsiniz.eyw knk ben bu sistemi alırım abi
5500xt ye karar verdim uygunmudur iyi mi? yaniHayırlı olsun. Alternatif olarak RX 580 8GB, stok beklerseniz GTX 1650 super alabilirsiniz.
Güzeldir, belki en ağır oyunları 1080P ultrada oynatamaz ama bir çok oyunu gayet akıcı bir şekilde oynatır.5500xt ye karar verdim uygunmudur iyi mi? yani