İade edemem sistemi 19 a aldım kendi ve muadil fiyatları 22-23k+ o kadar ekleyemem ama değişim etme imkanım varsa bunu belirteceğimHem mavi ekran hem siyah ekran. Senin işlemci ve kart stokta yenileriyle değiştirirler o konuda rahat ol ama en az 20 gün bekleyeceksin maalesef. Ama şöyle bişey senin daha 14 gün geçmemiş iade alıyorlarsa iade et yada direkt değişim iste sistemi.
yüz yüzemi almıstın kardesım?İade edemem sistemi 19 a aldım kendi ve muadil fiyatları 22-23k+ o kadar ekleyemem ama değişim etme imkanım varsa bunu belirteceğim
hayır kardeşim internet üzerinden aldımyüz yüzemi almıstın kardesım?
İade isteyemezsen mecbur garantiye yollayacaklar ve hangi parçada sıkıntı var ona göre o parçayı değiştirirler senin için en kötü yanı beklemek olacak. Umarım sorununu beş kuruş almadan çözerler mutlaka bizide bilgilendir bu konuda. Geçmiş olsun.İade edemem sistemi 19 a aldım kendi ve muadil fiyatları 22-23k+ o kadar ekleyemem ama değişim etme imkanım varsa bunu belirteceğim
Hocam beni ne olursa olsun teknik servis deyince içimi bir huzursuzluk kapıyor ama ben pinpirikli bir insanım ona rahatça cozersinArkadaşlar Yeni bir bilgisayar aldım 2- 3 gün kullanımdan sonra mavi ekran hatası vermeye başladı ardından format atmak istedim format atarken dosyalar bozuk dedi sinirlendim uğraşmadım ( zarar verecek bir şey yapmamak için) İtopya’ya pazartesi günü götüreceğim hangi şubesine götürmeliyim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ve bu sizce neden olur.
Şubelerinin yanında teknik servisi bulunuyor zaten gidebilirsin.Arkadaşlar Yeni bir bilgisayar aldım 2- 3 gün kullanımdan sonra mavi ekran hatası vermeye başladı ardından format atmak istedim format atarken dosyalar bozuk dedi sinirlendim uğraşmadım ( zarar verecek bir şey yapmamak için) İtopya’ya pazartesi günü götüreceğim hangi şubesine götürmeliyim bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim. Ve bu sizce neden olur.
ben de öyle bir insanım içim hiç rahat değil ama kendim de yapıp bozmak istemiyorum mecburumHocam beni ne olursa olsun teknik servis deyince içimi bir huzursuzluk kapıyor ama ben pinpirikli bir insanım ona rahatça cozersin
Hocam insan verene kadar öyle diyor verdikten sonra bir şey olmiyacağini bildiğinden rahatliyor içi. Belki seninki yazılımsal bile olabilirben de öyle bir insanım içim hiç rahat değil ama kendim de yapıp bozmak istemiyorum mecburum
İnşallah bakalım ya 20 gün derseler de tamam diyeceğiz başka seçenek yokHocam insan verene kadar öyle diyor verdikten sonra bir şey olmiyacağini bildiğinden rahatliyor içi. Belki seninki yazılımsal bile olabilir
Bana monster 7 gün dedi cumartesi verdim pazartesi gel al dediler.İnşallah bakalım ya 20 gün derseler de tamam diyeceğiz başka seçenek yok![]()
Bakalım ya hayırlısı sistemi direkt değiştirme şeyim olsa söylerdimBana monster 7 gün dedi cumartesi verdim pazartesi gel al dediler.
yüz yüzemi almıstın kardesım?
İade isteyemezsen mecbur garantiye yollayacaklar ve hangi parçada sıkıntı var ona göre o parçayı değiştirirler senin için en kötü yanı beklemek olacak. Umarım sorununu beş kuruş almadan çözerler mutlaka bizide bilgilendir bu konuda. Geçmiş olsun.
Hocam beni ne olursa olsun teknik servis deyince içimi bir huzursuzluk kapıyor ama ben pinpirikli bir insanım ona rahatça cozersin
Değerli hocalarım, sistemi bugün götürdğm testlerini yaptılar. Ram belleği testinde sorun çıktı hemen yenisini getirip taktılar ve hiçbir sorun görülmedi. Sistemin diğer parçalarında da testlerde sorun çıkmadı. Sorun direkt halledildi 20 gün bekletilmeden ilgilenip cevap yazdığınız için hepinize teşekkür ederim.Şubelerinin yanında teknik servisi bulunuyor zaten gidebilirsin.