Neler Yeni

İtopya tercih edilir mi?

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
Herkese selam son zamanlarda bütçeme uygun itopyadan iki sistem buldum(cherry supreme ve teknoqueen). Bunlardan birini tercih edeceğim ancak itopya hakkında çok şikayet var.Kasa camı kırık geldi, müşteri hizmetlerine 55 dakika sonra bağlandım, mail attım cevap yok,cevap gelsede baştan savma,iade ettim ücretim yatmadı, kargo söylenen zamanda gelmedi v.s Şimdi istediğim sistemi bulmuşken ve yaklaşık 5400 lira civarı ödeme yapacağımdan(bir çalışan olarak benim için büyük miktar) tedirgin oldum sipariş vermekten vazgeçtim.Deneyimleme şansı olanlardan bilgi ve tavsiye istiyorum sizce ne yapmalıyım?

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Müşteri hizmetleri bayağı geç cevap veriyor ama onun dışında bir sıkıntısı yok.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Parayı alırken, tak diye alıyorlar. Satış sonrası hizmete gelirsek rezalet ötesi.
Piyasadan biraz ucuz diye asla tercih edilmemeli, biraz fazla verin, sonradan sıkıntı yaşamayın.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Parayı alırken, tak diye alıyorlar. Satış sonrası hizmete gelirsek rezalet ötesi.
Piyasadan biraz ucuz diye asla tercih edilmemeli, biraz fazla verin, sonradan sıkıntı yaşamayın.
Genelde herkes öyle söylüyor katılıyorum o yüzden alıp almama arasındayım.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,250
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Genelde herkes öyle söylüyor katılıyorum o yüzden alıp almama arasındayım.
Alma net. Birçok site var, biraz piyasa araştır aradaki fiyat farkı da kapanıyor.
Amazon' dan mesela gözün kapalı alabilirsin.
İncehesap, Teknolojipazarı, Gittigidiyor, N11' de ki resmi distribütör'ler iyidir.
Hepsiburada'dan da uzak dur arızalı ürünün iadesini alana kadar 5 ay geçti. Aynı ürünü Amazon verdik 1 hafta sonra elimizde paramız.

Alikara41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Ali karakus
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alma net. Birçok site var, biraz piyasa araştır aradaki fiyat farkı da kapanıyor.
Amazon' dan mesela gözün kapalı alabilirsin.
İncehesap, Teknolojipazarı, Gittigidiyor, N11' de ki resmi distribütör'ler iyidir.
Hepsiburada'dan da uzak dur arızalı ürünün iadesini alana kadar 5 ay geçti. Aynı ürünü Amazon verdik 1 hafta sonra elimizde paramız.
Hazır sistemler uygun oluyor diye onlara yöneldim istediğim sistemi de en ucuz orada buldum ama sorma gereği duydum.incehesap sistemler şu an zamlı gamegaraj var hakkında negatif söylem duymadım istediğimi bulamazsam belki orayı tercih ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,032
Üyeler
164,601
Son üye
Elvina
Top Bottom