Neler Yeni

İtopya Toplama Yardımı

21infut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ekin yalıncak
Merhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Merhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm
itopya pahalı. yardımcı olurlar ancak 5 binlik pcye 6 bin verirsiniz

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
itopyadan toplamak yerine istediğiniz parçaları akakçe sitesine yazarak aratın o size daha uygun parçalar bulacaktır

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
gidip elden toplayacaksın galiba bilgisayar işinden anlamadığını onlar anlarsa seni kazıklamaya çalışacaklardır itopyadan toplamak zorundamısın

21infut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ekin yalıncak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ne yazık ki itopyadan toplamak zorundayım ekran kartı işlemci ve ram konusunda bilgim var ama psu ve diğer kasaya ayrı olan parçalarda bilgim yok internetten alışverişi ailem teknoloji konusunda hala soğuk bakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

itopya pahalı. yardımcı olurlar ancak 5 binlik pcye 6 bin verirsiniz
Kazıklama olarak değil ama parça fiyatları olarak bi tık pahalı anladığım kadarıyla

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Ne yazık ki itopyadan toplamak zorundayım ekran kartı işlemci ve ram konusunda bilgim var ama psu ve diğer kasaya ayrı olan parçalarda bilgim yok internetten alışverişi ailem teknoloji konusunda hala soğuk bakıyor

Kazıklama olarak değil ama parça fiyatları olarak bi tık pahalı anladığım kadarıyla
evet. bütçeniz ne kadar? da-v5 bekleyin derim eğer 5-6k falan ise. abdullah abi o civarda bi sistem yapar.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar

itopya genelde powerboost psular kullanır sakın bulaşma onlara ssd için forumda kronik sorunu olan ssdlerle alakalı bir konu mevcut ordan bakıp bir sorunu olmayan ssd alabilirsin

21infut

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ekin yalıncak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
itopya genelde powerboost psular kullanır sakın bulaşma onlara ssd için forumda kronik sorunu olan ssdlerle alakalı bir konu mevcut ordan bakıp bir sorunu olmayan ssd alabilirsin
Ssd konusunda da bilgim bulunuyor

evet. bütçeniz ne kadar? da-v5 bekleyin derim eğer 5-6k falan ise. abdullah abi o civarda bi sistem yapar.
Max 9-10 k bütçem var yaklaşık 1 yıldır bilgisayarımı satıp para biriktirdim ama artık bekleyecek derman kalmadı :(

Top Bottom