Merhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm
itopya pahalı. yardımcı olurlar ancak 5 binlik pcye 6 bin verirsinizMerhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm
itopyadan toplamak yerine istediğiniz parçaları akakçe sitesine yazarak aratın o size daha uygun parçalar bulacaktırMerhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm
gidip elden toplayacaksın galiba bilgisayar işinden anlamadığını onlar anlarsa seni kazıklamaya çalışacaklardır itopyadan toplamak zorundamısınMerhaba haftaya kasa alacağım teknoloji konusunda şu ana kadar laptop kullandığım için aman aman bilgim yok itopyadaki yardım eden arkadaşlar fiyat performans ürünü konusunda bana iyi yardım ederler mi biraz tereddüte düştüm
Kazıklama olarak değil ama parça fiyatları olarak bi tık pahalı anladığım kadarıylaitopya pahalı. yardımcı olurlar ancak 5 binlik pcye 6 bin verirsiniz
evet. bütçeniz ne kadar? da-v5 bekleyin derim eğer 5-6k falan ise. abdullah abi o civarda bi sistem yapar.Ne yazık ki itopyadan toplamak zorundayım ekran kartı işlemci ve ram konusunda bilgim var ama psu ve diğer kasaya ayrı olan parçalarda bilgim yok internetten alışverişi ailem teknoloji konusunda hala soğuk bakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazıklama olarak değil ama parça fiyatları olarak bi tık pahalı anladığım kadarıyla
itopya genelde powerboost psular kullanır sakın bulaşma onlara ssd için forumda kronik sorunu olan ssdlerle alakalı bir konu mevcut ordan bakıp bir sorunu olmayan ssd alabilirsinNe yazık ki itopyadan toplamak zorundayım ekran kartı işlemci ve ram konusunda bilgim var ama psu ve diğer kasaya ayrı olan parçalarda bilgim yok internetten alışverişi ailem teknoloji konusunda hala soğuk bakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kazıklama olarak değil ama parça fiyatları olarak bi tık pahalı anladığım kadarıyla
Ssd konusunda da bilgim bulunuyoritopya genelde powerboost psular kullanır sakın bulaşma onlara ssd için forumda kronik sorunu olan ssdlerle alakalı bir konu mevcut ordan bakıp bir sorunu olmayan ssd alabilirsin
Max 9-10 k bütçem var yaklaşık 1 yıldır bilgisayarımı satıp para biriktirdim ama artık bekleyecek derman kalmadıevet. bütçeniz ne kadar? da-v5 bekleyin derim eğer 5-6k falan ise. abdullah abi o civarda bi sistem yapar.