İtopya & UPS Elbirliğiyle rezilliği

kalinz

80+
Reaksiyon skoru
17
İtopya internetten alışveriş yapıcaklar 40 kere düşünsün öyle alsın. İtopya kargo çıkışı yapmıyor gidip ses çıkarmanız lazım kargo çıkışı yapmaları için. Hadi kargo çıkışı yaptılar bu sefer ups ile uğraşıyorsunuz :D 3 gündür dağıtımda olan bi paketi adrese getiremiyorlar. UPS Kargo aracını evimin yakınlarında gördüm bölgeye gelmiş olmasına rağmen benim paketimi adresime getirmiyorlar şaka gibi. ups müşteri hizmetlerine ulaşmak ölüm gibi bi şey. Sistemi toplayacağım 3 gündür ram bekliyorum inanılmaz kötü hizmetler.

Şanssızlık olarak yorumlanabilir.... İki firmaylada çalıştım siparişlerim oldu sorunsuz teslim aldım

İtopya internetten alışveriş yapıcaklar 40 kere düşünsün öyle alsın. İtopya kargo çıkışı yapmıyor gidip ses çıkarmanız lazım kargo çıkışı yapmaları için. Hadi kargo çıkışı yaptılar bu sefer ups ile uğraşıyorsunuz :D 3 gündür dağıtımda olan bi paketi adrese getiremiyorlar. UPS Kargo aracını evimin yakınlarında gördüm bölgeye gelmiş olmasına rağmen benim paketimi adresime getirmiyorlar şaka gibi. ups müşteri hizmetlerine ulaşmak ölüm gibi bi şey. Sistemi toplayacağım 3 gündür ram bekliyorum inanılmaz kötü hizmetler.
Ups den benimde kargom bugün gelmedi 6.30 a kadar diyorlar sipariş tamamlanamadı dedi 3 iş günü içinde gelecekmiş zilim bozuk dememe rağmen not bırakmadılar kuryeye

Aynısı başıma geldi bugün. Ortalama 4-5 KM mesafe olmasına rağmen bölgenize teslimat en erken 4 gün sonra diye aradılar. Bende kalkıp gidip aldım. İnanılmaz derecede anlamsız bir seçim olmuş UPS seçilerek.

Hocam, yakın zamanda Fsp Mp7 hava soğutucu satın aldım herhangi bir sorun yaşamadım. Evet 1-2 gün kadar gecikti ama iyi şekilde paketlenmiş halde elime ulaştı, sizin şanssızlığınız sanırım?

Geri