9 mu? Allah aşkına 9 u geçtim 10’a 3050 bir sistem atsana. Biraz gerçekçi yazın da millet faydalansıno kadar iyi değil 9 felan olmalıydı
6600 var abi bunu niye önerekGençler fiyat için vs çok diyoruz ama şimdi biri çıksa dese 11bine PC önerir misiniz bunu öneririz değil mi al sat diye bakmayın sıfır sistem arayanlara ve bütçesi maks 11 olanlar için tercih edilebilir
11 den fazla mı az mı6600 var abi bunu niye önerek
11 den fazla mı az mı
10.nesil işlemci ama tabii ki tercih edilebilir ama rtx teknolojisini kullanmak isteyenler olabilir nvdia fanboylari var onlar olabilir vs öyle rezalet bir sistem değil demek istedimMANTIS-6600 / INTEL I3-10105F / ASUS Radeon DUAL RX 6600 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.www.gaming.gen.tr
rtx 3050 fiyatları 5600 tl den başlıyor ve emin ol hazır sistemde o fiyattan gelmiyor yani ederi o değil sistemin9 mu? Allah aşkına 9 u geçtim 10’a 3050 bir sistem atsana. Biraz gerçekçi yazın da millet faydalansın
Dostum uyarı alcaksın ...PSU c4 en fazla 9k ederdi