2060 ile aynı güçtegaliba 1660ti la aynı güçte olabilir rx 5600xt ya
çok güzel kart bende var memnunumAlıntıyı görüntüle
Gaming gecelerinden alabilirsin GELİRSE
Bidaha AMD ekran kartına töbe AMD sadece işlemci yapsın bir zahmet5600xt alabilirsin o fiyata
İnşallah böyle bir şey denk gelir ya zaten AMD ekran kartı içime sinmemistiAlıntıyı görüntüle
Gaming gecelerinden alabilirsin GELİRSE
2060'lar genel olarak 2.500-2.800 arası değişiyor. Daha pahalıya da ROG modeller gelebiliyor.Hayır rtx 2060 la aynı ama ben rtx 2060 tercih edeceğim ya bir arkadaş vardı işlemcide AMD ekran kartında nvdia demişti %100 haklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reis cuma indirimlerinde hatırladığın kadarıyla ne kadar oluyor 2060 yada süperler
Vallahi abi ben rtx özelliğini hiç kullanmayacağım e spor oyunları oynuyorum csgo LoL falan bana rtx 2060 fazlasıyla yeter sanırım supere gerek yok2060'lar genel olarak 2.500-2.800 arası değişiyor. Daha pahalıya da ROG modeller gelebiliyor.
2060 Super pek indirim görmüyor. Bir ara MSI GamingX 2060 Super vardı. 3.650'ye satılıyordu.
Tamamen tercih ve bütçe meselesi.Vallahi abi ben rtx özelliğini hiç kullanmayacağım e spor oyunları oynuyorum csgo LoL falan bana rtx 2060 fazlasıyla yeter sanırım supere gerek yok
Normalde 2060 ilk çıktığında 3000 hatta indirimlerle 2500-2700 liraya falan bulunuyordu ama düşmesi gerekirken fiyatı nasıl 3.500-4k'lara çıktı anlamadım.Gaming gecelerinde 2060 yada 2060 super fiyatları ne oluyor bilgin var mı
servise gönderikten sonra kaç gün bekledin bro benim ekran kartında birtakım sorunlar varArkadaşlar 1-1.5 ay önce da-2 sistem elime geldi geldikten sonra Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini yaptıktan sonra ekran gitti bidaha gelemedi 2 gün sonra itopyaya gönderdik 1 2 saat önce babamı aramışlar para iadesi olacakmış daha demin aradığımda neden yeni kart göndermiyorsunuz dedim o zaman aldığınız seri numarasıyla bu farklı dediler o seri numaralı kart da temin edilemediği için para iadesi olacakmış 2600 TL para iadesi neyse diyeceğim şey max 2600 TL ye önerebileceğiniz ekran kartı varmı 2060 yada 200 300 TL daha koyup 2060 super.
Bende mi bozsam ekran kartımıArkadaşlar 1-1.5 ay önce da-2 sistem elime geldi geldikten sonra Abdullah abinin dediği ekran kartı bios güncellemesini yaptıktan sonra ekran gitti bidaha gelemedi 2 gün sonra itopyaya gönderdik 1 2 saat önce babamı aramışlar para iadesi olacakmış daha demin aradığımda neden yeni kart göndermiyorsunuz dedim o zaman aldığınız seri numarasıyla bu farklı dediler o seri numaralı kart da temin edilemediği için para iadesi olacakmış 2600 TL para iadesi neyse diyeceğim şey max 2600 TL ye önerebileceğiniz ekran kartı varmı 2060 yada 200 300 TL daha koyup 2060 super.