Hocam 5.30 daki sistem için sandalyeyle geleni gördümSon durum nedir kuyruk var mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım hocam çok şüküralabildin mi
Hocam 5.30 daki sistem için sandalyeyle geleni gördümSon durum nedir kuyruk var mı
Aldım hocam çok şüküralabildin mi
O adamlardan biri sabah 5 de gelmiş te karşıdanHocam 5.30 daki sistem için sandalyeyle geleni gördüm
Aldım hocam çok şükür
Şaşırdım kaldım vallahiO adamlardan biri sabah 5 de gelmiş te karşıdan
Sen şu kulağındaki beyaz JBL kulaklık olan çocuk muydun acabaAlıntıyı görüntüleKlavyeye ilgi çok yoğundu fiyatından dolayı alan arkadaşlara hayırlı olsun
Şaşırdım kaldım vallahi
hayırselamalr arkadaşlar, konuyla çok alakalı değil ama ITopya ile ilgili bir sorum var;
Bir ürün almak istiyorum da bir mağazasından, kullanmak istediğim kredi kartı uzakta, gidip oradan kart bilgilerimle alışveriş yapabilir miyim?
En son vardı da dolmus olabilir bbl ekibi gelicekti yoğunluk olmuş olabilirGamaped den kaldı mı acaba
Kaç paraydı1660 tı kalmışmıdır acaba ?
Hocam ben de gelecektim merak ettim kaç gibi gidip aldınız?Alıntıyı görüntüleKlavyeye ilgi çok yoğundu fiyatından dolayı alan arkadaşlara hayırlı olsun
Şaşırdım kaldım vallahi
Açılışa gittim direk 1 saat falan takıldım 50 stogu vardı galiba yarısı bitmiş gibiydi gelenlerden çoğu kişi klavyeye gitti kalmışmışır bilemem sistem icin siradaki arkadaşlara sorabilirsinHocam ben de gelecektim merak ettim kaç gibi gidip aldınız?