engind97
80+
- Reaksiyon skoru
- 33
işlemcini kaça aldın?Şuan akakçede en ucuz 919 TL 3 fanlısı. 1 ay önce 700 TL idi itopyada o zamanda anakart alacağım diye kasayı alamadım.
işlemcini kaça aldın?Şuan akakçede en ucuz 919 TL 3 fanlısı. 1 ay önce 700 TL idi itopyada o zamanda anakart alacağım diye kasayı alamadım.
Ben de dört gözle onu bekliyorum ama yok herhalde, genel olarak indirim yok gerçi.Viper Mini'de var mı indirim ?
Bir umut Amazon belki indirim yaparBen de dört gözle onu bekliyorum ama yok herhalde, genel olarak indirim yok gerçi.
Ben de dört gözle onu bekliyorum ama yok herhalde, genel olarak indirim yok gerçi.
En ucuz bu sitede var diye biliyorum, bir bakın isterseniz ben daha ucuzunu görmedim.Bir umut Amazon belki indirim yapar
Bütçeniz ne kadar?Şu 2.5 inch ssdlerde de indirim yapsalar da alsak
Hocam valla çalışmasınlar abi bunlarla ben bu siteden bir daha bırsey almamNasıl olsa abdullah hocam sistem çıkartıp bunlara sattırıyor kafasındalar 1 k sistem satsalar tamam indirim felan umurlarında mı![]()
Sanırım yok. Kasım ayında 229 tl di çok iyiydi bidaha da olmadı. 400 e fırlamış fiyatlar.Viper Mini'de var mı indirim ?
Üstüne bir de kargo süreleriHocam valla çalışmasınlar abi bunlarla ben bu siteden bir daha bırsey almam
TD500 1 ay önce dolar 8 TL idi 750tl ye bulmuştum şimdi dolar 7.5 TL 1.000 TL olmuş
1700a liraya aldım n11 sitesindenişlemcini kaça aldın?
Fena fiyata almamışsın.1700a liraya aldım n11 sitesinden
valla burada şöyle diyenler var dolar yüksek olunca adamlar yüksek kura mal getirdiği için fiyatlar o mallar bitene kadar düşmüyor da yükselice direk mal mı alıyorlar kardeşim düşünce direk oynama hiç yok ayları buluyor ayıptır bir de böyle fırsatçılık yapıyor burunlarının sürtmesi lazım o kadar şikayet varken keşke imkan olsa başka firmalar ile de bunlar yararlanamasa.Hocam valla çalışmasınlar abi bunlarla ben bu siteden bir daha bırsey almam
TD500 1 ay önce dolar 8 TL idi 750tl ye bulmuştum şimdi dolar 7.5 TL 1.000 TL olmuş
İyi de bütün ürünler mi böyle?valla burada şöyle diyenler var dolar yüksek olunca adamlar yüksek kura mal getirdiği için fiyatlar o mallar bitene kadar düşmüyor da yükselice direk mal mı alıyorlar kardeşim düşünce direk oynama hiç yok ayları buluyor ayıptır bir de böyle fırsatçılık yapıyor burunlarının sürtmesi lazım o kadar şikayet varken keşke imkan olsa başka firmalar ile de bunlar yararlanamasa.