Kimi kazıklamaya çalışıyorlar anlamadım kirezalet yemin ediyorum bu ,itopya gigabyte rtx 2060 windforce modelini 3000 TL bile satamıyolar ken indirimlerde 4000 TL yapmıslar bide indirim var ayagına rezil herifler
1 tane üründe ciddi indirim bile yok incehesap gaming geceleri bunlara BİN basar indirim ayagına fiyatıı bile yükseltmişlerKimi kazıklamaya çalışıyorlar anlamadım ki
Adamlar resmen dalga geçiyor bizlerle ben dün tek tek ekran kartı ve işlemcilerin fiyatlarına baktım fiyatlarda hiç indirim yok hatta bazı ürünlerde fiyat artmış bile 1800 tl lik eşyayı 2100 tl den 1900 tl ye düşürmüşlerMerhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
Tabi ne olucakti bütün satıcı firmalar böyle onlarda bizim gibi insan akıllılar sonuç olarak zararına mal satarlarmı indirim varmis gibi yapıyorlar onlarda artık bu işin acemisi değil senden benden daha akıllilarAdamlar resmen dalga geçiyor bizlerle ben dün tek tek ekran kartı ve işlemcilerin fiyatlarına baktım fiyatlarda hiç indirim yok hatta bazı ürünlerde fiyat artmış bile 1800 TL lik eşyayı 2100 TL den 1900 TL ye düşürmüşlerresmen komedi
eee naptın ya3070 almak için iyiki yılbaşını beklememişim. Belki başka sitelerde indirim olur da bilmiyorum.
Boş boş yılbaşında indirimli 3070 alcam diye 3 hafta ekran kartsız oturcaktım