Evet240 gb istiyorsunuz değil mi?
Orda da stok yok maalesef.En ucuz bu sitede var diye biliyorum, bir bakın isterseniz ben daha ucuzunu görmedim.
knk nerden aldın işlemciyi?1900 TL idi 200 TL kupon kullandım. Öyle aldım anca. Onuda alana kadar canım çıktı.
N11de muhteşem cuma da aldım.knk nerden aldın işlemciyi?
kuponu nerden buldun
öyle zaten hocam normal piyasanın 200 tl üstüne de satmazsın ya valla ayıptır.İtopya'nın pahalı sattığını ve indirim ayağına fiyatları normale indirdiğini düşünmeye başladım. Karşılaştığım bir çok klavyenin piyasaya göre fiyatı değişmemiş. İtopya'ya göre değişse bile.
Bunlar sadece indirime girecek ürünler . Almak istediğim SSD Kulaklık anakart falan var . Fiyatları aynı değişmemiş. Siteyi bakıma almışlardır . Ürün bakan varsa yarın bakmalı bence ürünlerin tam indirimlerini görmek için . td500 mesh kasayı ilk 23 kasımda sunduklarında 1000tl fiyatı vardı. 2. gün 800e düşürdüler.Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
1400TL'ye Trendyoldan aldığım MSI OPTIX G241 monitör 2000TL'ye effffsane düşmüşMerhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
şuan 1599 gözüküyor1400TL'ye Trendyoldan aldığım MSI OPTIX G241 monitör 2000TL'ye effffsane düşmüş![]()
![]()