Neler Yeni

🔥İndirim İtopya Yılın Son Efsane Fırsatları Ürün Kataloğu ve Tartışması

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
iletişime geçebileceğim bir yol var mı malum sitelerine girilmiyo :)
Bilmiyorum bende sitelerinin altındaki iletişimden bakıyordum.
Galiba instagram hesapları var. Oraya dm at.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
İtopya'nın pahalı sattığını ve indirim ayağına fiyatları normale indirdiğini düşünmeye başladım. Karşılaştığım bir çok klavyenin piyasaya göre fiyatı değişmemiş. İtopya'ya göre değişse bile.

cengizovic

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
937
İsim
Cengiz Han

majorw0w

80+ Silver
İtopya'nın pahalı sattığını ve indirim ayağına fiyatları normale indirdiğini düşünmeye başladım. Karşılaştığım bir çok klavyenin piyasaya göre fiyatı değişmemiş. İtopya'ya göre değişse bile.
öyle zaten hocam normal piyasanın 200 tl üstüne de satmazsın ya valla ayıptır.

Kyxaly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Berke Kocabaş
Keşke yapmasalarmış amazonda ekran kartları daha ucuz(200tl kadar) almayın itopyadan.

kennyR

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
Bunlar sadece indirime girecek ürünler . Almak istediğim SSD Kulaklık anakart falan var . Fiyatları aynı değişmemiş. Siteyi bakıma almışlardır . Ürün bakan varsa yarın bakmalı bence ürünlerin tam indirimlerini görmek için . td500 mesh kasayı ilk 23 kasımda sunduklarında 1000tl fiyatı vardı. 2. gün 800e düşürdüler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
195
İsim
burak gümrükçü
yine milleti dolandırmışlar indirim ayağına kulaklık fiyatına baktım 3 saat önce yukarı çekip gene aynı fiyata getirmişler :D

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
2kya kadar ekran kartı inmez mi 🙂

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
1400TL'ye Trendyoldan aldığım MSI OPTIX G241 monitör 2000TL'ye effffsane düşmüş :D :D

Top Bottom