🔥İndirim İtopya Yılın Son Efsane Fırsatları Ürün Kataloğu ve Tartışması

iletişime geçebileceğim bir yol var mı malum sitelerine girilmiyo :)
Bilmiyorum bende sitelerinin altındaki iletişimden bakıyordum.
Galiba instagram hesapları var. Oraya dm at.

İtopya'nın pahalı sattığını ve indirim ayağına fiyatları normale indirdiğini düşünmeye başladım. Karşılaştığım bir çok klavyenin piyasaya göre fiyatı değişmemiş. İtopya'ya göre değişse bile.

İtopya'nın pahalı sattığını ve indirim ayağına fiyatları normale indirdiğini düşünmeye başladım. Karşılaştığım bir çok klavyenin piyasaya göre fiyatı değişmemiş. İtopya'ya göre değişse bile.
öyle zaten hocam normal piyasanın 200 tl üstüne de satmazsın ya valla ayıptır.

Keşke yapmasalarmış amazonda ekran kartları daha ucuz(200tl kadar) almayın itopyadan.

Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
Bunlar sadece indirime girecek ürünler . Almak istediğim SSD Kulaklık anakart falan var . Fiyatları aynı değişmemiş. Siteyi bakıma almışlardır . Ürün bakan varsa yarın bakmalı bence ürünlerin tam indirimlerini görmek için . td500 mesh kasayı ilk 23 kasımda sunduklarında 1000tl fiyatı vardı. 2. gün 800e düşürdüler.

yine milleti dolandırmışlar indirim ayağına kulaklık fiyatına baktım 3 saat önce yukarı çekip gene aynı fiyata getirmişler :D

2kya kadar ekran kartı inmez mi 🙂

Merhabalar. İtopya sürekli çöküyor bende fotoğrafladığım sayfaları/ ürünleri sizlerle paylaşacağım. Rahatlıkla bakarız bu sayede. Ayrıca almak istediğiniz ürün hakkında bilgi ve alınabilirliğini sormak için yorum yapabilirsiniz. Fotoğraflara basarak büyütebilirsiniz.
1400TL'ye Trendyoldan aldığım MSI OPTIX G241 monitör 2000TL'ye effffsane düşmüş :D :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,187
Üyeler
185,688
Son üye
alizngn34
Geri