Neler Yeni

itopya

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Örümcek Adam

80+ Bronze
Delillendiremeyeceğin için uğraşmaya değmez.

Hesef

80+
Bi arkadaşım var ismini yemek sepetindee kullanamıyor artık çok fazla kupon kullandığı için bunun gibi bir durum yaşanmış olabilir.

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet.

Son düzenleme:

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Arkadaşlar merhabalar. itopya.com üzerinden 31.05.2024 cuma günü boş kasa satın aldım, tek bir adet stok vardı. Hızlı kargo ibaresi altında satılan bir üründü. Pazartesi günü aradığımda ürün depodan tedarik ediliyor perşembe günü gönderilecek diye belirttiler. Bu süreçte ürünü satın aldığım fiyattan 3 kat fazlasına tekrar satışa koydular ve yine sadece 1 adet stokta var. Bende benim ürün olduğunu düşündüm ve müşteri hizmetlerini aradım. Bana söyledikleri şey depoya mail atıp durumu öğreneceğim. Depoya mail atmışlar ve çalıntı kart ile satın aldığımı söylüyorlar. Evet yüzlerce alışveriş yaptığım, benim adıma olan kart çalıntı diye siparişi iptal edeceğini belirtiyorlar. Bende bunun bana atılan bir iftira olduğunu ve direk mahkemeye gideceğimi belirttim. Çünkü çalıntı kart ile alışveriş yapmışsınız beyanı ile beni dolandırıcılık, sahtekarlık, hırsızlık suçları ile ithamda bulunuyorlar. Bende bunun için suç duyurusunda bulunacağımı söyledikten sonra depoyla tekrar konuşacaklarını ve bana dönüş yapacaklarını söylediler.
Bu aramalarında özür dileyerek soy isim benzerliği olduğu için böyle bir şey söylediklerini ürünü yarın kargoya vereceklerini belirttiler. Bu arada böyle bir şey mümkün değil benim 2 ismim var ve benimle aynı adı taşıyan kimse yok. Kaldı ki böyle bir şey olsa bile bunu itopya öğrenemez. İtopya isimli firma ürünü 1000 TL daha fazlaya satsın diye böyle bir iftira atacak kadar büyük bir firmaymış bunu öğrenmiş oldum. Şimdi sormak istediğim ben bu konuyla ilgili iftiraya uğramam, hırsızlıkla, dolandırıcılıkla suçlanmamdan dolayı hukuken haklarımı arayacağım. Bu konuyla ilgili nasıl bir yol izlememi önerirsiniz.
Açıkçası eğer ürün elime ulaşsaydı çok uğarşmazdım. Tabi size bağlı buda konuşmalar kayıt altına alınmıştır fakat onları delil olarak nasıl sunarsınız bilemiyorum. Bu işin sonunda ne elde edersiniz onuda bilemiyorum.

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
Açıkçası eğer ürün elime ulaşsaydı çok uğarşmazdım. Tabi size bağlı buda konuşmalar kayıt altına alınmıştır fakat onları delil olarak nasıl sunarsınız bilemiyorum. Bu işin sonunda ne elde edersiniz onuda bilemiyorum.
bir şey elde etme çabasında değilim hocan firma ceza alsın bu yaptıklarından dolayı ve başka birilerine aynı şekilde davranıp iftira etmemeleri gerektiğini öğrensinler. Müşteri mağdur etmek için iftiraya başvuran firma ilk kez görüyorum. Birde bunu yapan firma bilişim sektörde Türkiye'de ilk 5'e girer

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
bir şey elde etme çabasında değilim hocan firma ceza alsın bu yaptıklarından dolayı ve başka birilerine aynı şekilde davranıp iftira etmemeleri gerektiğini öğrensinler. Müşteri mağdur etmek için iftiraya başvuran firma ilk kez görüyorum. Birde bunu yapan firma bilişim sektörde Türkiye'de ilk 5'e girer
Ya tam olarak ne için öyle dediler anlamadım. Yani bence 1000 lira için böyle bir şey yapmazlar fakat çalıntı kart durumunda da siparişi iptal etmezler yani direk kontrolleri sağlayıp adli işlemlere başvururlar.

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
Ya tam olarak ne için öyle dediler anlamadım. Yani bence 1000 lira için böyle bir şey yapmazlar fakat çalıntı kart durumunda da siparişi iptal etmezler yani direk kontrolleri sağlayıp adli işlemlere başvururlar.
Hocam çalıntı kart olsa bile bunu itopya nereden bilecek. Herhangi bir kart çalıntı olarak bildirildiği gibi banka kapatıyor zaten. Tamamen siparişi iptal etmek için kılıf aradılar. Tam olarak 1500 lira fazlaya listelemişler ürünü. 1500 lira için itopya iftira atmayı göze alıyor

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
367
İsim
abdulkadir bayram
Hocam çalıntı kart olsa bile bunu itopya nereden bilecek. Herhangi bir kart çalıntı olarak bildirildiği gibi banka kapatıyor zaten. Tamamen siparişi iptal etmek için kılıf aradılar. Tam olarak 1500 lira fazlaya listelemişler ürünü. 1500 lira için itopya iftira atmayı göze alıyor
İşte o garip geldi bana niye 1500 lira için böyle bişey yapsınlar ki?

Clocker90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
C-Locker
İşte o garip geldi bana niye 1500 lira için böyle bişey yapsınlar ki?
Çünkü böyle bir firmalar. 3 kuruşun peşine düşmeye başladılar satışları düştükçe. Cimer'e falan da yazacağım bu olayı

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Ahmed
Kayıt altına alınıyor derler ama savcılık istiyince verirler mi acaba?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,740
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom