Neler Yeni

İtopyadaki HDD alınır mı

TheFaLcoN

80+ Bronze
Kullanmadım fakat işe yarar garanti olsun istiyorsanız aynı marka sata girişli bir HDD ala bilirsiniz en ucuzu aşağıya bırakıyorum
Bu mağazaya soru sordum windows ile uyumlu mu + kaç MB önbellek var dedim. Windows ile uyumlu + 64 MB önbellek var dedi. Uygun mu sizce ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

64 MB önbellek çok kötü mü oyunlar falan da olucak bir yandan da depolamak için alıcağım.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Yok hocam ya direk kutudan açınca böyle . Diğer arkadaşlar bunu başka bir HDD ile mi karıştırdı anlamadım.
SATA arayüzü o.
Bilmiyorum kafam karıştı iyice bazı videolarda kullanılıyor normal bir şekilde bunu anakarta bağlayıp kullanamazmıyız anlamadım
Kullanmasına kullanırsın ama uygun değil. Madem bu kadar ısrar ediyorsunuz alın.
N300 SATA anlaşılan.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Volkan
Bu mağazaya soru sordum windows ile uyumlu mu + kaç MB önbellek var dedim. Windows ile uyumlu + 64 MB önbellek var dedi. Uygun mu sizce ?
Ön bellek 256 MB 😁 yazdıkları öyle. 200 mb yazma okuma hızı var.

TheFaLcoN

80+ Bronze
SATA arayüzü o.

Kullanmasına kullanırsın ama uygun değil. Madem bu kadar ısrar ediyorsunuz alın.
N300 SATA anlaşılan.
Tam olarak uygun olmayan ne hocam onu anlamadım ben bunu sipariş etsem PC ye bağlayabilir miyim bağlayamazmıyım yoksa ayrı bir aparat mı lazım

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Volkan
SATA arayüzü o.

N300 SATA anlaşılan.
Ben aldım dün akşam hocam. Ben depolama için kullanacağım. Videoda da belirtmiş 200 yazma okuma hızı var. Arkadaşın gönderdiği sitede de baktım kullanılır diyor zaten. İnternette bulut olarak kullanıldığı için pahalı diye tercih edilmiyor deniyor. Bakalım deneyip göreceğim.

TheFaLcoN

80+ Bronze
Ben aldım dün akşam hocam. Ben depolama için kullanacağım. Videoda da belirtmiş 200 yazma okuma hızı var. Arkadaşın gönderdiği sitede de baktım kullanılır diyor zaten. İnternette bulut olarak kullanıldığı için pahalı diye tercih edilmiyor deniyor. Bakalım deneyip göreceğim.
Ayrıca itopya da sata olarak yazıyor SAS yazmıyor şimdi farkettim. Zaten sata kullanılmıyor mu PC için

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Ufuk emre doğan
Valla 64 mb önbellek şuan benim kullandığım 1 TB ile aynı önbellek sıkıntı olmaz ama nan HDD ler ömür olarak daha uzun ama hız olarak daha yavaşlar oyun içi depolama hızı o kadar önemli değil profesyonel oynamıyorsanız ama bir dosya filan doğru latırken sıkıntı olabilir o yavaşlık

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
okr

Güzel mi alınır mı indirim de var güvenilir mi bu marka sağlamlık açısından ?
Bu dönüştürücü controller olmadan tek başına çalışmaz. Yani bir sas diski bununla sataya çevirip anakartıma bağlar kullanırım diye düşünmeyin. Muhakkak bir controller almak zorundasınız. Eğer controller sata arayüzlü ise ancak o zaman bu converter işinize yarar. Sas arayüzlü ise zaten bu adaptöre ihtiyacınız yok.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Volkan
Valla 64 mb önbellek şuan benim kullandığım 1 TB ile aynı önbellek sıkıntı olmaz ama nan HDD ler ömür olarak daha uzun ama hız olarak daha yavaşlar oyun içi depolama hızı o kadar önemli değil profesyonel oynamıyorsanız ama bir dosya filan doğru latırken sıkıntı olabilir o yavaşlık
Hocam on bellek 256 yazıyor , testlerde 200 MB üstü yazma ve okuma hızı vermiş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu dönüştürücü controller olmadan tek başına çalışmaz. Yani bir sas diski bununla sataya çevirip anakartıma bağlar kullanırım diye düşünmeyin. Muhakkak bir controller almak zorundasınız. Eğer controller sata arayüzlü ise ancak o zaman bu converter işinize yarar. Sas arayüzlü ise zaten bu adaptöre ihtiyacınız yok.
Arayüz sata yazıyor , tanıtım videosunda direk bağlantı yerini gösteriyor.

A1meda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
A1meda
Özel değilse bu kadar büyük hddleri ev kullanıcıları ne için kullanıyor?

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Volkan
Ayrıca itopya da sata olarak yazıyor SAS yazmıyor şimdi farkettim. Zaten sata kullanılmıyor mu PC için
Evet sata kablosuyla bağlanır. Video yorumlar kısmından adam sata kablosu da olması lazım diye belirtmiş.

Vsermet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Volkan
Özel değilse bu kadar büyük hddleri ev kullanıcıları ne için kullanıyor?
Oyun, fotoğraf . Diğerlerine göre daha dayanıklı olduğu için tercih ettim. Çocuklarımın fotoğrafları çok fazla yer kaplıyor bebeklikten tut bütün fotoğrafları. Doğrudur 4 TB biraz fazla ama aynı paraya şuan 2 TB veriyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,532
Üyeler
165,366
Son üye
CivcivDalin
Top Bottom