🔥İndirim İtopya'daki indirimli monitörler

AOC 27G4XE panelinde kronik arızalı diye yorumlar göremedim. Aşağıda bıraktığım İngiltere amazon ürün yorumlarında bazı sorun yaşayanlar da var tabi. Bazı monitörlerde 6 ay içinde dikey veya yatay kesitler oluşmuş, bazı kişiler aşırı ghosting olduğunu belirtmiş, yine ilk 6 ay içinde ekranda titremeler olduğu belirtilmiş, birkaç kişide ölü piksel çıkmış. Genel olarak beğenilmiş ama ilk aldığında sorun yaşayan veya biraz zaman geçtikten sonra sorun yaşayanlar da var.

İnceleme olarak bunu bulabildim. Burada da ayakları için sallantılı ve dengesiz olabilir demişler.

Buradan da amazon İngiltere kullanıcılarının deneyimleri var. 1 yıldız olarak yorumlar görüntülendiğinde çeşitli arızalardan bahsedilmiş.

Paneli kronik sorunlu. 24G4X'in pivot ve yükseklik ayarı olan versiyonu bu. Bu paneli kullanan monitörler bunlar 1 ton şikayet var:
MSI G2412, MSI G2412F, MSI MAG 275R2, Gigabyte G24F2, AOC 24G42SPU, AOC 24G2SP ve AOC 24G4X.

pek indirim göremedim normal fiyat
Nasıl normal fiyatı kral?

AOC 27G4XE - Gözüken en düşük güncel fiyat 6.999 TL - En düşük göründüğü fiyat 4.894 TL ( 10.07.2024 ) - Bu sitedeki şu an ki fiyat 4.999 TL

GIGABYTE GS27QC - Gözüken en düşük güncel fiyat 6.499 TL - En düşük göründüğü fiyat 5.912 TL ( 18.03.2025 ) - Bu sitedeki şu an ki fiyat 5.499 TL.

Basbayağı piyasasına göre indirimde işte. Tecrübeleri arkadaşlar kesinlikle alınmaması gereken monitörler olduğunu söylüyor. Ama bu başka konu.

Fiyatına göre gayet mantıklı. Kaliteli bir şey istedin mi 10k dan başlıyor zaten QHD için.

1759742325747.webp

su monitör harbiden 8675 ediyormu? buna bu paraları veren var mı? 2k monitörler bile daha ucuz. bu nasıl indirim üste temsili bir rakam yazınca indirim mi oluyor :D

Geri