Neler Yeni

İtopyadan 10 Aralık ve sonrası şipariş verip kargosu eline ulaşan var mı?

Extracted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan akyüz
Merhabalar,
23.11.2020 tarihinde itopyadan pc siparişi vermiştim. Bugün baktığımda halen siparişiniz alındı aşamasında görünüyor. Şikayet vara baktım yüzlerce kişi konu açmış 2 haftadır ürünleri gönderilmemiş daha. Merakımı gidermek için soruyorum acaba 10 Kasım 2020 ve sonrası sipariş verip teslim alan var mı?. İyi düşünerekten önümüzdeki hafta belki kargoya verirler diye düşünüyorum. Paramıza çökmezler. Daha öncede sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım. Youtuberlarda güzel reklamını yapıyordu. Umarım bir sıkıntı yaşamam. İptal etmekte istemiyorum topladığım sistem üzerine 1300 TL koydu.

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Sorun yok, sadece geç kargoya veriyorlar. Alışveriş yapmayacağım sitee. .9

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Merhabalar,
23.11.2020 tarihinde itopyadan PC siparişi vermiştim. Bugün baktığımda halen siparişiniz alındı aşamasında görünüyor. Şikayet vara baktım yüzlerce kişi konu açmış 2 haftadır ürünleri gönderilmemiş daha. Merakımı gidermek için soruyorum acaba 10 Kasım 2020 ve sonrası sipariş verip teslim alan var mı?. İyi düşünerekten önümüzdeki hafta belki kargoya verirler diye düşünüyorum. Paramıza çökmezler. Daha öncede sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım. Youtuberlarda güzel reklamını yapıyordu. Umarım bir sıkıntı yaşamam. İptal etmekte istemiyorum topladığım sistem üzerine 1300 TL koydu.
başlığı düzeltsen iyi olur

Extracted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan akyüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun yok, sadece geç kargoya veriyorlar. Alışveriş yapmayacağım sitee. .9
Daha önce kulaklık sipariş etmiştim. Belirttikleri terminde gönderdiler. Ama şuan genel bir sıkıntı var galiba.

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
Merhabalar,
23.11.2020 tarihinde itopyadan PC siparişi vermiştim. Bugün baktığımda halen siparişiniz alındı aşamasında görünüyor. Şikayet vara baktım yüzlerce kişi konu açmış 2 haftadır ürünleri gönderilmemiş daha. Merakımı gidermek için soruyorum acaba 10 Kasım 2020 ve sonrası sipariş verip teslim alan var mı?. İyi düşünerekten önümüzdeki hafta belki kargoya verirler diye düşünüyorum. Paramıza çökmezler. Daha öncede sipariş vermiştim bir sıkıntı yaşamadım. Youtuberlarda güzel reklamını yapıyordu. Umarım bir sıkıntı yaşamam. İptal etmekte istemiyorum topladığım sistem üzerine 1300 TL koydu.
ben sadece ssd satın aldım ayın 20sinde ancak bugün kargoya verildi yolda şuan

Mustafa Emre Koç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
421
İsim
Mustafa emre koç
Instagram
Mustafae_k
Merhabalar,
Bende kasa ve psu aldım 5 gündür kargolamalarını bekliyorum dahada ordan bişey almam rezalet

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
Merhabalar,
sakın iptal etmeyin çok uzun süre iade sürer altlarda kalır iade onaylanmaz 10 kasımda verdiyseniz gidin hakkınızı arayın mahkemede 20 gün insaf. Ben 24 Kasımda sipariş vermişim bugün akşam kargolandı gözüktü ama 20 gün fazla

Extracted

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Hasan akyüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sakın iptal etmeyin çok uzun süre iade sürer altlarda kalır iade onaylanmaz 10 kasımda verdiyseniz gidin hakkınızı arayın mahkemede 20 gün insaf. Ben 24 Kasımda sipariş vermişim bugün akşam kargolandı gözüktü ama 20 gün fazla
23.11.2020 de verdim siparişi kardeşim. Kargo 2 haftada gelir mi diye merak ettiğim için 10 Kasım ve sonrası sipariş verenlerin kargoları geldi mi diye sordum.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Cenk
Merhabalar,
Yolda

Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Semih Candan
23.11.2020 de verdim siparişi kardeşim. Kargo 2 haftada gelir mi diye merak ettiğim için 10 Kasım ve sonrası sipariş verenlerin kargoları geldi mi diye sordum.
ekleme yapayım kargolandı yazısı kolpa kargo takip verilmiş ama ortada kargolanan ürün yok dünden beri ne bir aşama nede başka bir şey

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
ekleme yapayım kargolandı yazısı kolpa kargo takip verilmiş ama ortada kargolanan ürün yok dünden beri ne bir aşama nede başka bir şey
evet banada kargo takip numarası verdiler kargom 2 gün sonra yola çıktı

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
C.tesi saat 5 de Gaziantep' verilen kargo pazartesi 4 de elime ulastı itopyadan ist içi 9 günde zor geldi.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
7 iş günü diye belirtmişler yani 10 gün kargolamaları rahat bulur kargocu alacak getirecekte ohooo

Top Bottom