İtopya'dan Aldığım RX 9070 XT Sistem Hakkında

erdo62

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar, bu sistemi 64 bin TL'ye aldım ve üzerinde birkaç değişiklik yaptım. Diğer sitelere göre daha uygun göründüğü için tercih ettim. Zam gelmeden almak istedim. Sizce iyi mi?

Sistem linki
VOK-FRIDAY V/ AMD Ryzen 77800X3D/XFX Swift Radeon RX 9070 XT 16GB/16GB DDR5/1TB M.2 SSD/OEM PAKET

1000074409.webp

hacigülün paylaşağı sistemleri bekleseydin
9070'li sistem almak istiyordum hocam genelde 5070'li sistem paylaşıyorlar. Paylaştıkları zaman bakarım iyi bir sistem gelirse bu siparişi iptal edebilirim

9070'li sistem almak istiyordum hocam genelde 5070'li sistem paylaşıyorlar. Paylaştıkları zaman bakarım iyi bir sistem gelirse bu siparişi iptal edebilirim
Keşke hocam anakarti bir tık daha yukseltseydiniz birde amacınız ne acaba oyunmu grafik tasarım falanmi

hocam psuyu 850 yapsaydınız daha iyiydi bence, stabil olmayan bir kart çok rahat 320 den 400 e fırlıyor anlık

birde rami nasıl o kadar ucuza getirttiniz
yetersiz olursa ilerleyen zamanlarda değiştiririm hocam. sistemde uygundu işlemci tek başına 16 bin yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Keşke hocam anakarti bir tık daha yukseltseydiniz birde amacınız ne acaba oyunmu grafik tasarım falanmi
Oyun için aldım hocam en fazla bu kadar yükseltebildim aralarında bayağı fark vardı

1000074411.webp

yetersiz olursa ilerleyen zamanlarda değiştiririm hocam. sistemde uygundu işlemci tek başına 16 bin yapıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyun için aldım hocam en fazla bu kadar yükseltebildim aralarında bayağı fark vardı

Alıntıyı görüntüle
Yani söylemek istediğim hocam 7 7800x3d gayet oyun icin yeterli 9 7900x yerine anakarti iyi bir anakart alarak ileriye dönük sekilde yapardınız

Yani söylemek istediğim hocam 7 7800x3d gayet oyun icin yeterli 9 7900x yerine anakarti iyi bir anakart alarak ileriye dönük sekilde yapardınız
Siparişi iptal edip anakart ve soğutucuyu değiştim

bende bunu almayı düşünüyordum soğutucu ve kasa ne ile değiştirilmeli yoksa kendim toplasam daha mı iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,074
Üyeler
185,372
Son üye
KOS_Memoo
Geri