Hayır çıkmadıİllaki vardır, bazen kargo poşetinin üzerine de koydukları oluyor. İyi bak.
Ürünü hangi firmaya vericem onu bilmiyorum bilsem faturası varİllaki vardır, bazen kargo poşetinin üzerine de koydukları oluyor. İyi bak.
Ürünün e-faturası ve normal faturası var ama garanti belgesi yok. Garanti belgesinin üzerinde firma yazar ofirmayı öğrenmem lazımİtopya'dan fatura isteyin. Benim anlamadığım işlemcide garantilik ne durum olduğu.
İtopya ile görüşün bilgi verir onlar. TRAY modeldir ondan dolayı muhtemelen.Ürünün e-faturası ve normal faturası var ama garanti belgesi yok. Garanti belgesinin üzerinde firma yazar ofirmayı öğrenmem lazım
Bilgisayarım açılmıyordu. Güç düğmesine basınca fanlar dönüyor ışıklar yanıyor fakat işlemcinin fanı 3-4 saniye sonra duruyor. Anakarttan şüphelendim garantiye kısa devre diye yolladım fakat arıza bulunamamış. Ben de işlemciden şüpheleniyorum.İtopya'dan fatura isteyin. Benim anlamadığım işlemcide garantilik ne durum olduğu.
İşlemcinin bozuk olma olasılığı binde bir falandır onu söyleyeyim.Bilgisayarım açılmıyordu. Güç düğmesine basınca fanlar dönüyor ışıklar yanıyor fakat işlemcinin fanı 3-4 saniye sonra duruyor. Anakarttan şüphelendim garantiye kısa devre diye yolladım fakat arıza bulunamamış. Ben de işlemciden şüpheleniyorum.
Ürünün kutusu kullanım kılavuzu filan varİtopya ile görüşün bilgi verir onlar. TRAY modeldir ondan dolayı muhtemelen.
Peki sorun neyden kaynaklıİşlemcinin bozuk olma olasılığı binde bir falandır onu söyleyeyim.
İtopya ile iletişime geçin. Genellikle Koyuncu bakıyor. İsterseniz işlemcinin seri numarasını Destech bilişim ile iletişime geçerek paylaşın.Ürünün e-faturası ve normal faturası var ama garanti belgesi yok. Garanti belgesinin üzerinde firma yazar ofirmayı öğrenmem lazım
PSU kaynaklı olması muhtemel.Ürünün kutusu kullanım kılavuzu filan var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sorun neyden kaynaklı