Alakası yok.@Furkan Aslan Bakın mesela sadece bir örnek. Boş yapmışsın diyenleri anlamıyorum İtopya fanılar galiba.
Öyle bir şey yok. Kutusu açılmamışsa, sıfırsa gibi bir laf dolandırması var orada.14 gün koşulsuz iade hakkı yasası ne olacak?
O zımbırtı üründe bir hata var ise işliyor. Ürünüm rahat değil diye dersen, hiç bir firma kabul etmez. Etmemeli de benceKoşulsuz iade hakkı yok mu?
Koşulsuz iade kulaklıkta yok sanırım bazı ürünlerde var. (Kulaklık kişisel eşya olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum)O zımbırtı üründe bir hata var ise işliyor. Ürünüm rahat değil diye dersen, hiç bir firma kabul etmez. Etmemeli de bence
Ek kutusu açılmış bir kere
Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.Ürünüm rahat değil diye dersen
Her üründe yok. Atıyorum don aldın küçük/büyük geldi deyip iade mi edeceksin? En basit örneği buKoşulsuz iade kulaklıkta yok sanırım bazı ürünlerde var. (Kulaklık kişisel eşya olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum)
Olabilir dostum, bak benim durum bu. Sipariş geçtiğim gün iptal ettim amazonda yakın fiyata bulduğumdan. 4 iş gününde hallettiler.@Furkan Aslan Bakın mesela sadece bir örnek. Boş yapmışsın diyenleri anlamıyorum İtopya fanılar galiba.
Fare ve klavyede var. SSD vs var. Kulaklık hijyenik bir ürün.Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.
Test edip, sana uygun olduğuna emin olduktan sonra almalıydın o halde.Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.
Yok itopya fark etmiyor almıyorlar aynı şeyi ben yaşadım şuan yaklaşık 6 7 ay oldu hala cevap vericekler 14 gün iade süresi boyunca cevap vermiyorlar. Geçmiş olsun elinde patladı kulaklık.Kutusu açılmamışsa almak zorunda ama açmışsınız almayabilir. Saçmalık falan değil.
Trendyol hepsiburada amazon koşulsuz iade alırken neden itopya almıyor ?Kulaklıklar hijyenden dolayı alınmıyor diye biliyorum