Neler Yeni

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Funny af. Daha önce kaç alışveriş yaptın acaba bu iade sürecinin 1 haftadan kısa sürdüğünü görmedim ortalama 2 hafta sürer bu iade tabi değişim ise rahat 2,5-3 haftası var.

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
O zımbırtı üründe bir hata var ise işliyor. Ürünüm rahat değil diye dersen, hiç bir firma kabul etmez. Etmemeli de bence

Ek kutusu açılmış bir kere
Koşulsuz iade kulaklıkta yok sanırım bazı ürünlerde var. (Kulaklık kişisel eşya olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum)

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Kulaklık hijyenik bir üründür ve kutusu açıldıktan sonra iade kabul edilmemesi gayet tabidir.
Eğer iadeyi kabul ederlerse anormal bir durum oluşur.
Senin kafana taktığın ürünü başkasına nasıl satsınlar?
Ki zaten henüz talep değerlendirme aşamasında, firmaları gereksiz itham etmeyin.

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
Ürünüm rahat değil diye dersen
Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.

En İyi Cevap
3
Koşulsuz iade kulaklıkta yok sanırım bazı ürünlerde var. (Kulaklık kişisel eşya olarak mı değerlendiriliyor bilmiyorum)
Her üründe yok. Atıyorum don aldın küçük/büyük geldi deyip iade mi edeceksin? En basit örneği bu :D
Fare ya da klavye olsa haklılık payı yüksek ama kulaklık hijyenik bir eşya. Kabul etmeyeceklerdir.

T.P.G.

80+ Titanium
@Furkan Aslan Bakın mesela sadece bir örnek. Boş yapmışsın diyenleri anlamıyorum İtopya fanılar galiba.:rolleyes:
Olabilir dostum, bak benim durum bu. Sipariş geçtiğim gün iptal ettim amazonda yakın fiyata bulduğumdan. 4 iş gününde hallettiler.
Screenshot_55.png

Screenshot_56.png

En İyi Cevap
3
Mouse eline oturmadı ise nasıl kullanacak ? Kulaklık kafasına uymadıysa nasıl kullanacak iç çamaşırı poposuna uymadıysa nasıl kullanıcak? Benimde kafama ve kulağımı acıttığı için iade etmek istiyorum sonuçta ürünü test etmedim rahatlık kişiden kişiye değişir.
Fare ve klavyede var. SSD vs var. Kulaklık hijyenik bir ürün.

samet4747

80+ Platinum
Kulaklıklar hijyenden dolayı alınmıyor diye biliyorum

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Test edip, sana uygun olduğuna emin olduktan sonra almalıydın o halde.
Bu senin kabahatin, başlığı değiştirmeni rica ederim.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Kutusu açılmamışsa almak zorunda ama açmışsınız almayabilir. Saçmalık falan değil.
Yok itopya fark etmiyor almıyorlar aynı şeyi ben yaşadım şuan yaklaşık 6 7 ay oldu hala cevap vericekler 14 gün iade süresi boyunca cevap vermiyorlar. Geçmiş olsun elinde patladı kulaklık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom