Neler Yeni

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
2.5 yıl oldu 2 kere taşındık ürün ne şubeye gelmiş nede mesaj vs geldi telefonu pc vs herşeyi değiştirdim sadece eldiven almıştım ve hala meseaj vs göndermediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben öyle bir sıkıntı yaşamadım

ben öyle bir sıkıntı yaşamadım
Valla ben yaşadım. Kulaklık mic bozuk geldi. Ses çıkmıyor adam gibi söyledim 6 7 aydır öyle kullanıyoruz. SSD aldım daha önce onuda geri almadılar ve geri almalarını geçtim cevap bile vermiyorlar corsair'e ulaştım onlarda aynı itopya ya heryerden mesaj attım yine aynı hiç bir yerden cevap yok. Bende bundan sonra almıyorum aldırmıyorum. Bide sitenin en altında müşteri memnuniyeti % 100 diyor ben tek başıma %10 götürdüm bile ordan. En çok şikayet edilen firma. Ne beklersin. ALMAM ALDIRMAM.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Fakat ssd soğutucu mouse ram gibi ürünleri de iade almıyorlar almıyorlar. Şikayetvar'a girip bakabilirsin forumlara girip bakabilirsin bir sürü örnek var.
Bu durum farklı, senin böyle bir şikayetin varsa buyur söyle başlığında, ithamlarında haklısın diyelim.
Zaten benim İtopya'yı savunduğum falan yok, satış sonra destek konusunda kötü bir firma olduğu malum.
Ama sen kendi kabahatini firmaya yüklüyorsun bu konuda.

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.

Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.

Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com
Ben kasa aldım gayet iyi geldi Abdullah abinin birçok sistemi itopyadan satıldı sorun yaşayan çok az kişi oldu. Sen sorun yaşadın diye mağaza kötü olmaz.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Kutusu açılmamışsa almak zorunda ama açmışsınız almayabilir. Saçmalık falan değil.
İnternetten alınan ürünün kutusunu güzelce açıp zarar vermeden aynı şekilde geri kapatırsanız. 14 gün iade hakkınız bulunuyor ( online alışverişlerde ) hakkınızı biliniz :)

İtopyadan bende anakart aldım. İade edecektim dönmediler mail attım mailede dönmediler. Satış sonrası hizmet çok kötü bende alış veriş yapmıyorum artık oradan.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Ben kasa aldım gayet iyi geldi Abdullah abinin birçok sistemi itopyadan satıldı sorun yaşayan çok az kişi oldu. Sen sorun yaşadın diye mağaza kötü olmaz.
Dostum zaten satılmasında problem yok satıldıktan sonra ürün normal çıkarsa da problem yok zaten ürünü bozuk gelip iade edebilen az bunu anlamalısın önce.

Dostum zaten satılmasında problem yok satıldıktan sonra ürün normal çıkarsa da problem yok zaten ürünü bozuk gelip iade edebilen az bunu anlamalısın önce.
Mağaza kötü mağaza sattıktan sonra suratına bakan yok. Yarın bir gün aldığın ürünlerde sorun yaşarsan itopya şöyle böyle diye konu açmazsın umarım.

Emre11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Emre Yılmaz

Mağaza kötü mağaza sattıktan sonra suratına bakan yok. Yarın bir gün aldığın ürünlerde sorun yaşarsan itopya şöyle böyle diye konu açmazsın umarım.
benim kendi tecrübemi akatarayım 2 kere işlemci iade ettim sample yüzünden 2 sindede maks 5 iş günü bekledim gayet ilgiliydiler

rdemstaken

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.

Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.

Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com
Bu dönemde hijyenden dolayı almayabilirler.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

3 gün bekledin belşe
sırf iadeni 3 günde almadılar diye itopya pis marka demi aynen
hatta diyelim kargolaması 1 gün geçsin berbat firma olsun hatta iflas versinler

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
benim kendi tecrübemi akatarayım 2 kere işlemci iade ettim sample yüzünden 2 sindede maks 5 iş günü bekledim gayet ilgiliydiler
Tarihe bak. Benim tecrübem bu 1 sene olmuş 6 7 ay dedim 1 sene oluyor 1 ay sonra 1 senedir değerlendiremediler.

1616260212967.png

Techno08

80+ Gold
Kulaklık iade almıyorlar diye biliyorum hijyen kuralları gereği ama belli de olmaz gerçi.

AK47

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Yılmazhan Yıldız
Burda çoğu kişi konu sahibine sitem yapmış fakat itopyayla benim gibi sorun yaşamadıkları için biraz fazla rahat konuşmuşlar. Adamlar beni yalancı ilan edip kanıt olarak video atmamı istediler geçen sene 😀. İtopya gibi müşteri hizmetleri rüsva bir firma görmedim daha.

Ariseks

80+ Gold
İade konusunda kulaklık gibi ürünlerin kutusu açıldıysa iade almıyorlar itopyadan ch321 aldım
Ama sonra şüphelendim acaba kafamı rahatsız eder mi diye sonra kargoyu teslim alma sırasında iade gerekçesiyle geri gönderdim ve iade aldılar
Hem sen alırken kulaklık gibi ürünlerin kutusu açıldığında iade alınmayacağını kabul ediyorsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom