Neler Yeni

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

samet4747

80+ Platinum

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
Test edip, sana uygun olduğuna emin olduktan sonra almalıydın o halde.
Bu senin kabahatin, başlığı değiştirmeni rica ederim.
Değiştirmeyeceğim neden değiştireyim? Gelip okusunlar herkesin kendi iradesi ben söylüyorum söyleyeceğimi iade gibi işlemlerde elinizde patlar ürün.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,807
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Başka firmalar örnek; Trendyol hepsiburada amazon koşulsuz iade alırken neden itopya almıyor ?
Hiçbir firma kulaklıkta kutu açıldıktan sonra koşulsuz iade kabul etmez.
THH kanunları ile hijyenik ürünler için bu durum sabittir.
Eğer bir firma yine de iade alıyorsa;
Bunun sebebi firmanın itibarını korumaktır.

En İyi Cevap
3
Kuponla bedavaya aldığım LED 10 günde gelmişti 250 TL ye aldığım kulaklık hala uçuyor 18 gün oldu
2.5 yıl oldu 2 kere taşındık ürün ne şubeye gelmiş nede mesaj vs geldi telefonu pc vs herşeyi değiştirdim sadece eldiven almıştım ve hala meseaj vs göndermediler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiye kadar hiç cevap vermediler. Çok mecbur kalmadıkca almıyorum. 50 100 lira fazla verir başka yerden alırım
ben öyle bir sıkıntı yaşamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdiye kadar hiç cevap vermediler. Çok mecbur kalmadıkca almıyorum. 50 100 lira fazla verir başka yerden alırım
ben öyle bir sıkıntı yaşamadım

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
Hiçbir firma kulaklıkta kutu açıldıktan sonra koşulsuz iade kabul etmez.
THH kanunları ile hijyenik ürünler için bu durum sabittir.
Eğer bir firma yine de iade alıyorsa;
Bunun sebebi firmanın itibarını korumaktır.
Bak beni anlamıyorsunuz galiba ben kendimden örnek verdim tamam kabul ediyorum kulaklık hijyenik bir ürün iade koşullarını okumam lazımdı kabulleniyorum.

Fakat ssd soğutucu mouse ram gibi ürünleri de iade almıyorlar almıyorlar. Şikayetvar'a girip bakabilirsin forumlara girip bakabilirsin bir sürü örnek var.

samet4747

80+ Platinum
Ama itopyanın kötü bir firma olduğu gerçeği, hijyenden de almıyorlar olsa da değişmeyecek bir gerçek.

En İyi Cevap
3
Bak beni anlamıyorsunuz galiba ben kendimden örnek verdim tamam kabul ediyorum kulaklık hijyenik bir ürün iade koşullarını okumam lazımdı kabulleniyorum.

Fakat ssd soğutucu mouse ram gibi ürünleri de iade almıyorlar almıyorlar. Şikayetvar'a girip bakabilirsin forumlara girip bakabilirsin bir sürü örnek var.
nerden gördünüz kaç kere kaç ürün için iade talebi oluşturdum hepsini kabul ettiler ve iade ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,717
Üyeler
163,706
Son üye
batugkc
Top Bottom