Neler Yeni

İtopya'dan Alışveriş Yapmayın, Yaptırtmayın

altin cocuk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
neu
3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.

Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.

Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,434
İsim
Selman
İyi de iade talebinin kabul olmayacağı ne malum? İade alacaklardır.

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
3 gün önce CH321 adı altında kulaklık aldım, elime 1 gün içinde ulaştı. Normalde kargosu rezalet bir firma sanıyordum fakat cidden 1 gün içerisinde geldi geldiği gibi kulaklığı takıp rahatlığa baktım ve rahat değildi.

Direkt siteye girip "iade et"e bastım, 3 gündür iade talebi değerlendiriliyor diyor. Mail vs. attım fakat hala cevap yok. Büyük olasılıkla iadeyi kabul etmeyecekler. Bundan sonra İtopya'dan birisine kişisel bir ürün önermeyeceğim, siz de önermeyin. 300 TL'lik ürünü şu anda kullanamayacağım, orada öyle köşede kalacak. İade almıyorlar.

Trendyol, Hepsiburada, Amazon gibi firmalar varken cidden İtopya'dan ürün almak saçmalık. @itopya.com
sen neden bu kadar evham yaptın daha sadece 3 gün olmuş

Sternog

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,982
İsim
Orçun Kaynar
boş konu , açmasaydın kutuyu

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Bro boş konu acele etme kutuyu niye açtın

Noren

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Şikayet var'a bir girin 3 aydır 1 yıldır talebi değerlendiriliyorda kalan var. Kabul etmeyecekler.
15 gün koşulsuz şartsız iade hakkın var iade alacaklardır müşteri hizmetlerini arayıp bilgi al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,758
Üyeler
169,618
Son üye
Hesher1
Top Bottom