Yardım İtopya'dan alışverişi tamamlayamıyorum.

M.Tetik

80+
Reaksiyon skoru
73
Arkadaşlar alışverişi tamamlamak için kart bilgilerimi giriyorum fakat doğru da giriyorum ama sonra (OG-Y) İşlem Gerçekleşemedi sonradan tekrar deneyin mesajını alıyorum. Banka İş Bankası internete kullanıma açık ve sanal bir kart. Ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.

Limitin yetiyor mu?

Almaya çalıştığın ürün hala stokta mı? Başka sekmeden açıp kontrol edebilirsin. Kartının harcama limiti olabilir kontrol etmeni öneririm.

Dostum bendede aynı sıkıntı yaşandı reddediyordu ödeme yaparken hata kodu veriyordu hatta.Daha sonradan düzeldi biraz bekle ben bankayla iletişime geçtim 1.5 saat sonra filan düzeldi.

Öncelikle 3D Şifre gönderiyor mu alışveriş yaparken. Göndermiyor ise bazı bankalar onaylamıyor işlemleri. Bu yüzden tamamlanmıyor olabilir.

L
Limit var onda sıkıntı yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hala stokta ve limiti kontrol ettim ondan dolayı değil.
Limit olayında tam açık olamadım sanırım. Eğer almaya çalıştığın kart banka kartıysa günlük harcama limiti olabiliyor içinde para olsa dahi. Bu tarz limitler bazı kredi kartlarında dahi olabiliyor. Güvenlik amacıyla bankalar bu tarz limitleri koyuyorlar. Kartın limiti değil bu yani "harcama limiti". Özellikle de online alışveriş güvenliğinde sıkça karşılaşılabiliyor.

Geri